Uforglemmelige oplevelser i naturen

Vi elsker naturen. Og vi elsker at arrangere events for at udbrede kendskabet til alle de fede oplevelser, der vender derude.

Her hos Get Outdoor er vi lidt nogle outdoor-nørder, og på siden finder du nogle af de oplevelser, vi kan hjælpe dig med at skabe. Skal arrangementet foregå i højden, på vandet eller med begge ben solidt plantet i jorden? Skal det være actionpræget – eller skal vi sætte farten helt ned? Vi tilpasser turen efter jeres smag, tempo og mål med aktiviteten.

Eksempler på aktiviteter

I luften

Svævebane

High rope-klatring

Net-klatring

Rappelling

Træklatring

Vægklatring

Kasseklatring

På vandet

Kajaktur

Kajakpolo

Kajak Undervisning

Kajaklege

Samarbejdsøvelse på vand

SUP tur

SUP undervisning

På jorden

(MTB) Mountainbike tur og undervisning

Store tippi telte med rensdyrskind

Byg en shelter

Kort & kompas / Orienteringsløb

Start det perfekte bål samt mad på bål

Hjemmelavet svedhytte

Samarbejdsøvelse på land

Skræddersyet til jer

Skræddersy dit eget arrangement

Firmatur, teambuilding, firmaevent, polterabend, drengetur, pigetur, familietur – eller en hvilken som helst anden anledning til at give den gas i naturen. Uanset hvad jeres udgangspunkt er, er der mange muligheder for at få en uforglemmelig dag i naturen – hvad enten I foretrækker at være i højden, i vandet eller på jorden.

Få et skræddersyet arrangement, der passer til jeres ønsker. Vælg én eller flere aktiviteter – så finder jeg en lokalitet. Har I udset jer et bestemt område, så kontakt mig. Så udforsker jeg også gerne mulighederne og sætter en rute til jer. Jeg vil også meget gerne høre, hvis I har andre ideer til outdoor-aktiviteter, end dem I finder her på siden.

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Selvom vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, er vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Uden tvivl anbefalingsværdigt – både instruktør, service og udstyr. En fantastisk oplevelse du aldrig vil glemme.

Maja Breson Jensen