Skip to main content

Firmaarrangementer i Danmarks største naturpark

Alle vores firmaaktiviteter kan nemt tilpasses Jeres behov, det kan være udendørs aktiviteter på 2, 3, 4 timer eller en hel dag med eller uden overnatning, vi sammensætter gerne flere firmaaktiviteter og planlægger hele jeres dag, hvor vi sørger for mad & drikke samt bustransport. Vi giver jer mere end bare et firmaarrangement i Jylland, vi giver jer og jeres kollegaer en oplevelse.

Vi er uddannet til at afholde et professionelt event for jer!  

Se Outdoor Campen

Teambuilding, oplevelser og fest i Campen

Vi kommer til jer

Vi kan levere teambuilding & oplevelser på jeres adresse

Se vores aktiviteter her

Teambuilding, aktiviteter samt Kajak, MTB, Klatre, SUP – turr mm.

Kontakt os – Hvilke ønsker har I til jeres firmaarrangement?

Klik på et ikon på kortet og se hvilke firmaaktiviteter vi tilbyder tæt på jer

Firmaarrangement i Fredericia

Er I interesseret i en pakkeløsning med faste priser, så se alle vores aktiviteter lige her.. men vi kan meget mere end det. Vi kan skræddersy Jeres event efter behov, og sørge for en helt unik oplevelse med maksimal værdi for pengene. Vi sætter en ære i at skabe de bedste firmaarrangementer, med naturen som ramme og fællesskabet i fokus. Uden at gå på kompromis med komforten, medmindre I ønsker det. Et firmaarrangement er en helt enestående mulighed for at kunne styrke nærværet og det kollegiale sammenhold der enten skal findes frem – eller allerede er ude på jeres arbejdsplads.

Vi har faciliteterne og tager gerne et uforpligtende møde, for at snakke om mulighederne og inspirere jer til et helt fantastisk firmaarrangement i Jylland, Fredericia eller hvorend I befinder jer.

Et fimaarrangement i Fredericia, hos Get Outdoor på Tuevej 16 er en helt unik oplevelse, se evt. hvad vi kan tilbyde jer i Outdoor campen hos os – Outdoor Campen