+45 50 45 03 55   |   kontakt@getoutdoor.dk

Om Get Outdoor

Se videoen - om Get Outdoor

Velkommen til Get Outdoor.

Get Outdoor er en virksomhed, som går ind for friluftslivet og alt hvad man kan lave i naturen, samtidig med at det skal være sjovt og lærerigt. Virksomheden er specialiseret i kano- og kajaksejlads, mountainbiketure, klatring i træer, på vægge og rappelling på skrænter og andre steder vi synes er sjove og spændende.

Hos Get Outdoor kan du komme med ud og lære lidt om alle aktiviteterne hele året rundt og når du så får ekstra tid og overskud, kan du tage med ud og nyde naturen på en større og længere ekspedition. Her kan du tage med rundt i Danmark, Norge og Sverige, hvor Get Outdoor tager dig med på vandring og laver alle de her fantastiske ting i naturen og skaber en positiv og fælles ånd på turen.

Get Outdoor´s ejer og stifter, Sune, kan garantere for nogle rigtig smukke og lærerige oplevelser, da alle turene som han tilbyder, er testet og afprøvet og derfor kan han altid stå inde for præcis det du får. Du kan læse meget mere om Sune nederst på siden.

Alle aktiviteterne bliver tilbudt som helt almindelige ture for den enkelte, som måske ikke har prøvet det før, samtidig med at aktiviteterne også tilbydes som kurser og tur-kurser.

Get Outdoor er en innovativ virksomhed, som sætter en ære i at tænke nyt. Derfor tilbyder virksomheden også at planlægge og arrangere dit næste firmaevent eller teambuilding. Get Outdoor har også noget til børnene og kan også bestilles til skoleture eller lave anderledes skattejagt til børnefødselsdagen. Skal der være lidt udfordringer til den kommende polterabend eller til den runde fødselsdag, så tilbyder Get Outdoor også at arrangere noget anderledes til dagen. Her kan du kontakte Sune på mobilen på tlf.: 504 503 55

”Jeg har valgt at fokusere på turene, hvor man kommer ud i flere dage og rigtigt oplever naturen.” 
Sune Østergaard, ejer og stifter af Get Outdoor

Get Outdoor har base i Kanalbyen i Fredericia. Det er her der udlejes kajakker på daglig basis og det er her du kan sejle ud via kanalen til Danmarks største naturpark, Lillebælt. Her kan du få de vildeste oplevelser af at sejle side om side med store fragtskibe eller nyde udsigten til Fyn og få et godt billede på vandet med den nye Lillebæltsbro i baggrunden. På nogle af Get Outdoor´s kurser sejles der ud fra den flotte Østerstrand i Fredericia, som også er et super smukt sted med masser af flot natur omkring og igen i Danmarks største naturpark, Lillebælt. Der er et fantastisk dyreliv i Lillebælt, hvor der oftest er mulighed for at opleve marsvin og sæler på det åbne hav.

Trelde Næs er også et sted hvor Get Outdoor slår sig ud, både i kajak, men også i skoven. Her er der rig mulighed for at komme op i højderne, for her tilbyder Get Outdoor at du kan klatre i træer og rappelle på skrænterne med det helt rigtige udstyr og hvor sikkerheden er i top.

Alle Get Outdoor´s aktiviteter er i naturen både på vand og til lands og for alle aldre, både voksne og børn. Aktiviteterne spænder vidt omkring om det er kajaksejlads i Kanalen i Fredericia eller om det er fjeldtur i Norge. Get Outdoor kan give dig mange oplevelser og udfordringer i naturen, det er kun dig der sætter begrænsningerne.

 

”Man skal lære at kravle før man kan gå.”

 

Kano- og kajaksejlads.
Dette er Get Outdoor´s primære produkt i forår- og sommersæsonen. Her tilbydes kajakudlejning på timebasis på vores udlejningssted i Kanalbyen, Fredericia. Kajakudlejningen er helt kontaktfri og kan bestilles online her på siden. Her kan I også udfordrer hinanden i vennekredsen til en gang kajakpolo.

Get Outdoor tilbyder også kajakture på 3-16 timer, IPP1 og IPP2 kurser med certificeret instruktører, samt overnatningsture forskellige steder med kajakken eller kanoen som transportmiddel. På turene lærer man rigtig meget om hvordan man begår sig i naturen og hvordan man lever bl.a. med lækkert bål mad og andre aktiviteter.

Mountainbike kursus
Når vejret tillader det, så sætter vi os også på mountainbikes og tager en tur i skoven og kører en tur med sikkerhedsudstyret i orden. Det kan blive lidt vildt at køre rundt i skovene, så derfor udbyder vi ture med instruktør, hvor du lærer om bremseteknikker og hvordan du svinger med fart på. Skulle uheldet være ude, så får du også kendskab til lappegrej. Vi kører primært i Hannerup Skov i Fredericia.

Klatring
Er du til højder og kan du lide at klatre i træer eller måske rappelle ned af skrænter, så kan vi klart anbefale at du tager med på en af vores klatreture. Her bliver du bevidst om hvad udstyret gør for dig, når du er højt oppe og hvor meget udstyret har at sige, hvis du har en lille smule højdeskræk. Instruktørerne guider dig hele vejen og fortæller hvordan du kommer igennem de forhindringer der er. Er du generelt til udeliv og synes du det er fedt at være på tur, så kan Get Outdoor også skabe nogle udfordringer til dit arrangement uanset om det er firmaarrangement, polterabend eller om I skal på tur og har et hul i programmet, hvor I mangler lidt ekstra udfordringer.

Ture i Danmark
Hos Get Outdoor er vi vilde med ture i naturen og derfor arrangere vi også rigtig mange ture med overnatninger. Her arrangerer vi ture, hvor vi både sejler i kajak og kano eller tager på vandring i naturen. Vi laver også gerne miksede ture, hvor vi sejler i kajak den ene dag og vandre den anden dag og sejler i kajak igen på tredje dagen.

Fjeld- og vandreture i Norge
I efterår- og vinterhalvåret udbyder vi nogle super fede fjeld- og vandreture til Norge. Her bor du i hytter eller sover i telt. Vi bruger tiden på at være i naturen, tager på ski og vandrer i fjeldet og får nogle fede oplevelser.
PGA COVID-19 ER DER DESVÆRRE IKKE NOGEN PLANLAGTE TURE TIL NORGE PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT.

Arrangementer
Skal du arrangere firmaets næste firmatur eller skal du planlægge en polterabend, så hjælper Get Outdoor dig gerne med at lave et lækkert arrangement. Om I ønsker en tur i kajak eller gerne vil udfordres med noget rappelling, så kan Get Outdoor arrangere jeres næste tur i naturen. Vil du gerne med vennerne på vandet og udfordres til en gang kajakpolo, så kan vi også arrangere det for dig. Ønsker I et arrangement i naturen er der nærmest ingen grænser for hvad Get Outdoor kan give jer af udfordringer.

Har du/I spørgsmål eller vil du/I gerne høre mere om hvad Get Outdoor tilbyder er du/I altid velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@getoutdoor.dk ellers kan Sune kontaktes på mobil 50450355 mandag-fredag kl.10-16.

Get Outdoor´s vision:
I en tid hvor computere og smartphones ofte er omdrejningspunktet for hverdagen, er det blevet utroligt vigtigt, at vi også husker at komme ud og nyde naturen.
Vores vision er derfor at få flere danskere ud i naturen, på en måde der er sikker for både den enkelte og vores natur. Vi vil gerne være med til at videregive den nydelse og livskvalitet vi får af naturen, til så mange mennesker som overhovedet muligt. Der er nemlig meget mere i vores verden end smartphones og computerspil, sandstrande og mojitos eller ski op og ned ad en bakke med kunstig sne.

 Get Outdoor´s mål:
Hos Get Outdoor vil vi gerne have en personlig relation og være i kontakt med dig. Vi ønsker at hjælpe dig med alt, fra indkøb af udstyr til at bestige toppen af et bjerg. Vores mål er at få dig til at arbejde sammen med naturen og ikke imod den også selvom det regner, kan du få noget helt specielt og mindeværdigt ud af det. Vi vil gerne skabe en oplevelse for dig, der giver tid til fordybning. Det giver nemlig lige pludselig mening, når man er på tur, at man bare kan være og leve i nuet. Vi vil gerne give dig lige præcis den oplevelse, der giver dig plads til refleksion og du vil opleve hvor nemt det er efter turen at tage stilling til sine problemstillinger, hvis der er nogen.

Instruktør:
Til tider henter jeg andre instruktører ind. Det er nogle af Danmarks bedste friluftsvejledere. Jeg har et stort netværk og arbejder gerne med andre, både som samarbejdspartnere og som underleverandører.

Vil du være en del af Get Outdoors kompetente instruktørgruppe??

Så send ansøgning og CV til kontakt@getoutdoor.dk

Mød ejer og stifter af Get Outdoor, Sune Østergaard.

Sune er vild med livet i naturen, det har han været siden han var barn. Der startede udelivet med at være spejder og med at bygge huler med vennerne. Sune har fået rigtig meget ud af naturen og det gør han stadig. Som han selv siger: ”Naturen giver mig ro og tid til at tænke over tingene i en ellers meget travl hverdag, hvor man skal være online hele tiden”
Sune har altid været god med sine hænder og det gjorde at han i sit voksenliv uddannede sig til tømrer, men fik derefter længsel til at komme væk.
Det gav et år i Australien, hvor Sune prøvede sig selv af som flyttemand og arbejdsdreng i et supermarked, samt et job på en fårefarm.

Det var på farmen, Sune fik øje for hvad naturen kunne give af overskud og ro og siden er interessen for naturen bare blevet større. Sune starter i hæren umiddelbart efter turen til Australien. Her bliver Holstebro kaserne hans hjem i 8 år, hvor han bl.a. også bliver udsendt til Afghanistan, som er en god oplevelse for ham. I hæren lærer Sune rigtig meget om mennesker, undervisning, lederskab, kulturforskelle og overlevelse, hvilket har styrket ham som person og åbnet hans øjne for verdenen. Efter livet i hæren og alle de gode oplevelser søger Sune ind på Friluftsvejlederuddannelsen og her får han ideen om at starte sin egen virksomhed. En virksomhed, hvor det skulle handle om at komme ud i naturen og navnet blev derfor Get Outdoor.

Sune udtaler selv:
“Jeg specialiserer mig i at lave friluftsliv og ture med læring, ligesom jeg går op i at lære fra mig.
Jeg går op i personlig udvikling, min familie og ikke mindst alle de eventyr man kan komme på i naturen.
Jeg er oprindeligt fra Fredericia og da Kanalbyen er under opbygning, vil jeg gerne være med til at sætte mit præg på kanalbyen og gøre stedet og bydelen til et sted med masser af aktiviteter og sjove oplevelser. Her kan jeg være med til at skabe et fedt miljø med udendørsaktiviteter og være foregangsmand for at give Fredericias borgere og andre danskere et godt friluftsliv i Fredericia og omegn.”