+45 50 45 03 55   |   kontakt@getoutdoor.dk

Om Get Outdoor

Se videoen - om Get Outdoor

Get Outdoor

Friluftsliv som speciale

Get Outdoor er en lille enkeltmands virksomhed med store drømme, eget af Sune Østergaard. Jeg specialisere mig i at lave friluftsliv & ture med læring, jeg går op i, at lære fra mig! det skal være sjovt at lære noget nyt. På alle tur-kurser vil du få en stor natur oplevelse, fællesskab med de andre deltager samt lære hvordan du kan tager på en tur, om det så er i Norge, Denmark eller Sverige eller i en kano eller kajak om du vandre, klatre, cykler MTB eller står på fjeldski.

Jeg har valgt at fokusere på turene, hvor man kommer ud i flere dage og rigtigt oplever naturen.

Alle mine ture er testet og afprøvet og derfor ved jeg præcis, hvad jeg tilbyder og du ved hvad du får!

Jeg laver basis kurser inden for friluftsliv & Bushcraft, kajak, kano, MTB, vandring og vinterfjeld.

Man skal lære at kravle før man kan gå. Hos mig kan du også komme ud og lære de små ting og når du så får tid og overskud, kan du tage ud og nyde naturen på en større og længere ekspedition.

Jeg planlægger og arrangerer også firmaarrangementer og skoleture. Jeg vægter højt at have en god kontakt til mine kunder og går op i, at kunden skal have en rigtig god oplevelse. Jeg er god til at tænke nyt og innovativt hvad angår ture og firmaevents. Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker, og har en naturlig flair for det.

Get Outdoor Basen

Jeg har valgt at have base i Fredericias nye kanalby. Jeg vil gerne være med til at sætte mit præg på kanalbyen og forvandle stedet til en spændende plads med masser af aktiviteter. Jeg kan være med til at skabe et fedt miljø med nogle sjove udendørsaktiviteter og være foregangsmand for godt friluftsliv i Fredericia.

Hjælpende ånd:

Jeg har været med til støtte Røde Kors’ sommer camp, hvor jeg har taget mine kajakker med ud og givet børn, der ikke har så meget, en fed oplevelse med et par sjove timer på vandet.

Alene i vildmarken:

 ”Næsten” er en camp, hvor børn, som har en mor eller far, der er veteran, kan komme og prøve en masse friluftsaktiviteter. Campen varer en hel uge og der vil være plads til 20 børn.

”Hjælp til Handicappede i Fredericia og Syddanmark”

Vision:

I en tid hvor computere og smartphones ofte er omdrejningspunktet for hverdagen, er det blevet utroligt vigtigt at vi også husker at komme ud og nyde naturen.

Min vision er derfor, at få flere danskere ud i naturen, på en måde der er sikker for både den enkelte og vores natur. Jeg vil gerne videregive den nydelse og livskvalitet jeg får af naturen til så mange mennesker som overhovedet muligt. Der er nemlig meget mere i vores verden end smartphones og computerspil, sandstrande og mojitos eller ski op og ned ad en bakke med kunstigt sne.

 Mål:

Personlig relation/kontakt med kunden, hjælpe kunden med alt, fra indkøb af udstyr til at bestige toppen af et bjerg.
Jeg vil få folk til at arbejde med naturen ikke imod den. Og når det regner, kan man også få noget specielt ud af det. Jeg vil skabe en oplevelse, der giver tid til fordybning. Det giver pludselig mening, når man er på tur, at være og leve i nuet, det giver pludselig mening når man er på tur. Oplevelser, der giver plads til refleksion og man vil opleve, hvor nemt det bagefter er at tage stilling til sine problemer.

Instruktør:

Til tider henter jeg andre instruktører ind. Det er nogle af Danmarks bedste friluftsvejledere. Jeg har et stort netværk og samarbejder gerne med andre, både som samarbejdspartnere og som underleverandører.

Vil du være en del af Get Outdoors kompetente instruktørergruppe?? Skriv endelig til mig. Kontakt

 Min Bagrund

Jeg har fået meget ud af naturen, som har lært mig meget om mig selv. Den har gjort mig bevidst om, hvad mit liv skal indeholde. Naturen har givet mig tid til at tænke over tingene i en ellers meget travl hverdag, hvor man helst skal være online hele tiden.

Jeg startede som barn med at være spejder og bygge hule med vennerne i fritiden. Da jeg blev ældre, uddannede jeg mig til tømrer, fordi jeg altid har været god med mine hænder. Så fik jeg udlængsel. Det blev til et år i Australien, hvor jeg havde mange sjove jobs som eks. flyttemand og arbejdsdreng i et supermarked. Engang levede jeg af pasta i en hel uge for at spare penge sammen. Jeg fik et job på en fårefarm, hvor det gik op for mig, at naturen kunne give mig overskud og ro. Interessen for naturen er vokset lige siden.

Da jeg kom hjem fra Australien, startede jeg i hæren, og Holstebro Kaserne blev mit hjem de følgende 8 år.

På kasernen lærte jeg rigtig meget om mennesker, undervisning, at være leder , kultur og overlevelse. Jeg blev udsendt til Afghanistan, og det var en rigtig god oplevelse for mig. Det har styrket mig som person og åbnet mine øjne for verden.

Efter kasernelivet, startede jeg på en friluftsvejlederuddannelse og det gav mig idéen til at starte et firma. Det skulle selvfølgelig handle om at komme ud i naturen. Det er grunden til, at mit firma hedder Get Outdoor.

Mine værdier:
– Personlig udvikling
– Familien
– Natur og eventyr

Sune Østergaard