+45 50 45 03 55   |   kontakt@getoutdoor.dk

Kajakudlejning

Lej en kajak i Fredericia

Trænger du til at komme ud og røre dig lidt? Er du en livsnyder, som elsker den terapeutiske lyd af små bølger mod en båd? Så er du landet det helt rette sted. Her kan du nemlige leje en havkajak 🙂

Get Outdoor har for nyligt åbnet for kajakudlejning i Kanalbyen i Fredericia. Kajakkerne kan lejes i både en time eller en hel dag ad gangen. Der er derfor rig mulighed for, at de mere øvede kan tage en længere tur på havet, og begynderne kan øve sig i kanalerne tæt på udlejningen.

Havkajak

1 TIME

1 DAG

EKSKL. VÅDDRAGT

kr. 100, –

kr. 299, –

INKL. VÅDDRAGT

kr. 149, –

kr. 349, –

SIT ON TOP KAJAK

EKSKL. VÅDDRAGT

kr. 100 – 299

kr. 299 – 399

INKL. VÅDDRAGT

kr. 149 – 349

kr. 349- 449

Kajak kurser

INTRO TIL KAJAK ( 4 TIMER)

kr. 595, –

BEGYNDERKURSUS I KAJAK ( 16 TIMER )

kr. 2380, –

Prøv en kajak og få refunderet leje prisen 

Går du med overvejelserne om, at købe en sit on top kajak? Så har du her muligheden for, at prøve en af sit on top kajakkerne fra GALAXY kayaks før du køber den. Hvis du lejer en kajak og beslutter dig for, at du gerne vil købe en magen til, så refundere Get Outdoor leje prisen.

Der er mange modeller, størrelser og farver at vælge imellem, fælles for dem alle er, at de er stabile, nemme at gå til, sjove og gode som eks fiskekajak. Du kan se og læse om alle de forskellige modeller, ved at klikke her.

Køb af Kajakpakke

Jeg har et kajaktilbud til dig, som gerne vil i gang med at sejle kajak. Her for en hel kajakpakke, bestående af et 16 timers kajakkursus, havkajak, pagaj og vest. Du for alt hvad du skal bruge, når du skal begynde dit kajakeventyr.

PRIS kr 7499, –

Plads til familie og venner 

Get Outdoor har en kajak for alle, et utroligt stort sortiment af forskellige kajakker. Først og fremmest har jeg den traditionelle havkajak, som er velegnet til de øvede. Men jeg har også flere sit-on-top kajakker, som er rigtig gode til dem der er knapt så øvede. Sit-on-top kajakker er mere stabile end havkajakker, og man sidder ovenpå kajakken i stedet for indeni den, hvilket gør det nemmere at håndtere, hvis man skulle gå hen og tippe i vandet.

Jeg har også flerpersoners kajakker, hvor der kan sidde op til 2 voksne og et barn i. Der kan ovenikøbet være plads til en hund, hvis i gerne vil have den med på tur. Jeg har også kajakker med både motor og **vinger**, hvis nogen skulle synes det er rart. Nogle af mine kajakker kan udstyres med fiskestang, så der er mulighed for at sejle ud, drive rundt i solen og fange nogen fisk imens.

Uanset hvilken type/størrelse familie eller venner du har, så har jeg altså kajakker som passer til jeres behov. For åbningstider kan i følge med på Facebook, hvor jeg vil lave et opslag hver gang jeg holder åbent. Hvis i gerne vil lave en aftale eller har nogle spørgsmål, så kontakt mig endelig. Kontaktinfo kan findes i bunden af siden eller under ”kontakt” fanen øverst i menuen.

Adresse til kajakudlejning i Fredericia