Hygge, samvær og de skønneste outdoor-oplevelser i kano

Padl afsted i den smukke natur i kanoen, mens I nyder skønne marker, græssende køer og fantastiske skove. Sæt fart på kanoen med de teknikker, I har lært, eller flyd med strømmen og slap af i omgivelserne.

Kom væk fra hverdagens stress og jag med en kanotur i Trekantområdet

Uanset om du er nybegynder, erfaren eller topprofessionel, kan du sejle i kano – det handler blot om at finde den rigtige rute. Hvad foretrækker du? Lige strækninger eller action-prægede ruter med kringlede svin, modstrøm og åben sø? Gå roligt i kanoen og flyd stille afsted gennem landskabet. En kanotur er den hyggeligste måde at få et afbræk fra hverdagens stress og jag, og så er det den perfekte sociale aktivet til både venne- og familieture.

Få styr på teknikken i kanoen

Mange vandsportsgrene lægger op til, at du skal have et vist niveau, for at det er sjovt og hyggeligt og for at du føler dig sikker, så der også er tid til at nyde naturen. Sådan behøver det ikke at være med kanoen, men der er selvfølgelig en del teknikker, som er gode at lære, inden du og gruppen selv begiver jer ud på en længere tur. Teknikker og tips og tricks, som gør det væsentligt nemmere at styre og få fart på kanoen.

I en kano er der typisk to, der padler. En for- og en bagpadler, og det er samarbejdet mellem dem, der afgør, hvor hurtigt (og ikke mindst sikkert) kanoen bevæger sig fremad. Der findes flere forskellige padleteknikker og tag, og afhængig af retning, forhindringer, vindstyrke m.v. er det vigtigt at vælge den rigtige, så I ikke kæntrer eller ender ude på midten af en sø, hvor det kan være svært at komme tilbage til kanten. Udover padleteknikken er der særlige siddepositioner, der gør det nemmere at styre kanoen.

Det skal I lære, inden I tager på længere kanoture

Uanset hvad er det vigtigt at have viden, tekniske færdigheder og overskud, når I tager på en længere kanotur. Det får I fx med træningsaftener eller undervisning i kanoteknikker, hvor I finder et trygt miljø, hvor I kan lære kanoen og dens bevægelser at kende. Derudover er det en god idé at tjekke gruppens svømmefærdigheder, ligesom I kan træne basale redningsøvelser, hvis ulykken skulle være ude.

Sidst men ikke mindst er det en god idé at lægge en realistisk rute, så I ikke planlægger at sejle for mange kilometer om dagen i forhold til, hvad jeres krop (og psyke) kan holde til. Det er hårdt at sejle 8 timer om dagen i mange dage, og der er ikke meget ved turen, hvis ikke der både er tid til bare at flyde afsted, slå lejr og lave andre aktiviteter.

Hos Get Outdoor brænder vi for de gode udendørsoplevelser. Vi har mange års erfaring i at skabe fede outdoor-oplevelser for folk i alle aldre og niveauer og sørger altid for god forberedelse, høj sikkerhed og nøje instruktion, så man som deltager føler sig sikker i disciplinen.

Tag på en hyggelig kanotur med familie og venner i Fredericia

Kanoen er et perfekt redskab til en hyggelig og rolig tur med venner og familie, ligesom det er et oplagt valg til en firmatur, hvor kollegernes samarbejde sættes på prøve. I Danmark har vi mange gode kanoruter, og hos Get Outdoor har vi udvalgt nogle af deres favoritter. Vi er mestre i hygge og godt samvær, og derfor er det oplagt at forene kanoturen med bål, mad og sociale aktiviteter.

Se eventuelt mere på vores arrangement-side

Læs mere lige her

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.