Kravl til tops på en klatretur og mærk suset

Udfordr dig selv i højden med træklatring og rappelling ned ad skrænter og mærk suset, når du rammer toppen og ser verden fra oven.

Kom op i højden på de fedeste klatreture i Trekantområdet

Tag med på den fedeste klatreoplevelse i Fredericia og omegn og få en grundig introduktion til klatring som disciplin. Lær sikkerhedsudstyret at kende og kravl til tops. Vi er passionerede outdoor-eksperter, og vi guider dig hele vejen igennem, så du får den rette viden til, hvordan du kommer igennem de forhindringer og udfordringer, du møder på klatreturen. Hos os er naturen din klatrepark, og der er ingen begrænsninger for din klatreoplevelse og dine klatremuligheder – og det er det, vi gerne vil udbrede kendskabet til.

Firmaarrangement, polterabend eller familietur i Fredericia?

Det kræver ikke de store forkundskaber at tage med os på klatretur. Vi sørger for en grundig introduktion, så alle kan være med, og vi stiller selvfølgelig alt det nødvendige udstyr til rådighed. Klatring og klatreture er den perfekte aktivitet til grupper eller par, der ønsker flere sjove og udfordrende udendørs oplevelser sammen. Derudover er det fantastisk teambuilding til firmaer, der gerne vil ryste medarbejdergruppen bedre sammen og give dem en ny og anderledes måde at samarbejde på.

Se eventuelt mere på vores arrangement-side

Læs mere lige her

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Uden tvivl anbefalingsværdigt – både instruktør, service og udstyr. En fantastisk oplevelse du aldrig vil glemme.

Maja Breson Jensen