Skip to main content

Samarbejdspartnere

 

https://www.severinkursuscenter.dk

Severin er et konference- og kursuscenter med en beliggenhed tæt på Staurbyskov i Middelfart, de er bl.a. certificeret som BED + Bike hotel og kan klare både store og små overnatninger. Deres faciliteter og rammer giver rig mulighed for at være kreativ. De går ind i det med hjertet og har altid et smil på når du ringer.

https://outdoorsports.dk

Outdoorsports er en selvstændig virksomhed, som udføre en masse former for udendørs aktiviteter.

https://designkayaks.com

Producere Dansk designet kajakker, og er det nyeste samarbejde jeg har. Jeg er med i deres partnerordning hvor vi laver en kajakpakke, hvor du kan købe en kajak sammen med et kursus, sådan at du kan komme godt afsted på nye opleveser og eventyr i kajak.

https://naturparklillebaelt.dk

Danmarks største naturpark – Naturpark Lillebælt
Kolding, Fredericia og Middelfart kommune står bag Naturparken. Som er en maritim naturpark, med masser af dyreliv og et stort strømmende bælt, som er omkranset af smukke kystnære landskaber.

De arbejder for at styrke områdets Natur og give viden til befolkningen omkring hvad du kan finde og lave i naturen.

https://team-nord.dk

Er beliggende i Midtjylland og arrangere friluftsoplevelser, de elsker Naturen og er altid klar på at tage en udfordring op.

https://kanalbyen.dk

Den nye bydel i Fredericia, som har et stort areal som bliver brugt til bl.a krydstogter. Der er små butikker som sælger alt fra Surf udstyr, små landsoldater, tøj og is.
Området er under konstruktion og for hvert år der går, skyder der nye boliger op.

Det er også her jeg har kajakudlejning.

55 Nord

Friluftsbutik, outdoortøj og gear.

Referencer

 

https://ungfredericia.dk

Jeg laver arrangementer for Ung Fredericia – foreksempel har mange af kommunens skoler, 4-6 klasse, været ude og klatre i træer med mig. Det har altid været med stor begejstring for børnene og ikke mindst mig, når vi tage i skoven og klatre.

https://naturparklillebaelt.dk

Jeg er partner i Naturparken og det er jeg stolt af, som går ud på at løfte naturparken som et fedt naturområde som alle har llyst til at være i.

Naturparken arrangere masser af aktiviteter og bruger jævnligt mig, som instruktør når det kræves. Jeg hjælper også gerne dem med, at fortælle den de gode historier fra naturparken.

https://dbsu.dk

Dansk Blinde Samfund Ungdom er en flok modige unge menesker med synshandicap, som elsker at komme ud og udfordre hindanden. Jeg har to år i streg planlagt og udført større arrangementer i naturen med friluftsliv som omdrejnings punkt.

Skriv til GETOUTDOOR

Ring eller skriv til mig så vil jeg arrangere din næste Outdoor oplevelse ud fra dine ønsker. Hvis du har nogle spørgsmål så skriv endelig til mig.