Skip to main content

Skolearrangementer hvor alle kan være med

Læring, oplevelser og sjov er key-words hos os. Vi kan garantere at I vil lære nyt og få oplevelser I sent vil glemme, vi engagere os og elsker at videregive glæden for naturen til andre, så uanset hvad jeres udgangspunkt er, er der mange mugligheder for at få en uforglemmelig dag i naturen – hvad enten I foretrækker at være i højden, i vandet eller på jorden.

Kontaktformular

Klik på et ikon på kortet og se hvad vi tilbyder tæt på dig

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Selvom vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, er vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.