+45 50 45 03 55   |   kontakt@getoutdoor.dk
Oops...
Slider with alias undersider not found.

Tur Kursus i kajak, Sydfynske ø hav

Tur Kursus i Kajak, Sydfynske Ø Hav

Pris Kr 1299 ,-

Beskrivelse

Kom med på ø hop i det syd fynske ø hav.

Det sydfynske ø hav rummer 55 øer, og 480 km kyst linje, med masser af dyreliv og flot natur. Så der er med garanti noget at kigge på, når vi sejler ud til de forskellige øer.

Udover turen og oplevelsen skal vi også have fokus på at lære, vi skal bl.a. Lære at sejle efter med et kort og kompas, pakke en kajak så den får det rigtige trim, regler omkring søfart og overnatning, vinden og strømmens påvirkninger, godt sømandskab og meget mere. Turen vil justeres i niveau sådan den passer gruppens niveau.

Efter denne tur vil du være i stand til at planlægge ture med overnatning.

Turen vil stå på fysisk aktivitet hele weekenden samtidig med, at der vil være tid til at nyde turen og alle de mange oplevelser der venter. Du vil tilegne dig nye bekendtskaber, mærke følelsen af fællesskab og samvær, måske få en ny ro makker.

Turplan

 • Dag 1

  Efter vi alle er mødt op, så vil vi gennemgå kajakken og hvordan vi pakker den. Herefter sætte til søs. Jeg vil navigere os sikkert hen til første lejre plads. Ved ankomst til vores lejrplads, vil vi tage en snak om hvor og hvordan vi laver lejre, da der er nogle regler vi skal overholde. Når bålet er tændt og maden er ligger godt i maven, skal vi planlægge næste dag.

 • Dag 2

  Dag 2 vil en af deltagerne få til opgave at finde vej, mens resten af deltagerne kan øve deres padletag, nyde turen eller følge med på kort. Jeg vil hele tiden være i nærheden, klar til at hjælpe dem der finder vej og dem der øver på sine padletag.

  Vi vil finde et lækkert og smukt område, hvor vi kan tage kajakken op på land og nyde vores madpakke. Når vi skal på vandet igen, vil der være nye deltager på opgaven, om at finde vej. Turen går derefter til vores nye lejrplads, vi vil prøve at komme tidligt i land, sådan at vi kan tage ud og øve padletag, redninger og måske en grønlændervending. Når maven så småt begynder at knuge, vil vi sætte os ved det sitrende bål og få varmen, samt spise vores aftensmad. Inden vi lægger os til at sove, skal vi have gennemgået næste dagsprogram, der vil være nogle ny på til at finde vej.

 • Dag 3

  Den sidste dag vil vi sove længe og nyde den rolige morgen, bålet vil igen være tændt denne morgen, sådan at vi kan koge vand til kaffen. Når vi drager afsted, vil vi padle i et roligt tempo indtil frokost, sådan vi kan nyde den skønne natur. Efter frokost følger vi op på de læringsmål der har været. Vi ankommer ved slutdestanitionen mellem kl. 12:00 – 14:00.

Emner som vi gennemgår på denne tur.

 • Navigere til søs
 • Pakke og sejle en kajak
 • Sø regler
 • Regler omkring overnatning
 • Forbedre dine sejlegenskaber
 • Muligheden for at lære grønlændervending
 • Bål tænding
 • Forudsætninger / Niveau

  Dette Tur Kursus kræver at du har styr på selvredning og makker redning.

  Du skal have kajak erfaring, gerne IPP2 det er dog ikke et krav. Læs mere om IPP2 her GetOutdoor.dk/IPP2

  Du skal kunne svømme 100 m med svømmevest.

 • Dato

  13 – 15 Maj

 • Udstyr

  Du er velkommen til at tage din egen kajak og udstyr med.

  Hvis du ikke ejer en kajak eller bare gerne vil være fri for at transportere en kajak, så kan du leje en kajak inkl.  Pagaj, spaydeck, svømmevest, pumpe, pagaj flyder.

  Leje af kajak           kr. 897,-

  Våddragt                 kr. 150,-

  Alt mit udstyr er helt nyt og jeg har noget der passer, stort set alle.

  Alt udstyr er CE godkendt udstyr.

 • Pakkeliste

  Du vil modtage en pakkeliste ved tilmelding eller på forespørgelse.

 • Mødested

  Vi mødes kl 12:00 et sted mellem Faaborg og Svendborg, vejret kan have indflydelse på start og slutsted.

  Et nærmere bestemt start og slutsted vil blive sendt en uge før vi mødes.

Tilmelding 

Se handelsbetingelser og persondatapolitik på getoutdoor.dk/handelsbetingelser 

CERTIFICERET IPP INSTRUKTØR