Havkajak begynder – Trelde Næs

Kr. 499,00

Havkajak for begynder giver dig en en uforglemmelig og aktiv naturoplevelse omkring Trelde Næs. Turen er til dig, der ønsker en tryg kajaktur med tid til at nyde roen og friheden på det åbne vand.

Ryd

↓ Information om havkajak for begynder – Trelde Næs ↓

Program for turen

Når i ankommer til havkajak for begynder vil vi starte med en kort velkomst, derefter vil der være tid til omklæde, når alle er klædt om, instruktøren vil starte med at vise jer det udstyr som I skal bruge under turen. Når alle har fundet sin kajak og det rette udstyr, så er det tid til at gå på vandet. Instruktøren vil guide jer igennem hele dagen, så I kan “læne” jer tilbage og bare nyde turen.

Når I er kommet på vandet og inden i drager afsted på jeres tur, vil der været en kort intro ude på vandet til hvordan man styrer kajakken. Turen vil gå kystnært ned lang stranden, hvor der er mulighed for at lære flere tips og tricks. Husk at hold øje med det fantastiske dyreliv både over og under vandet. Når I kommer tilbage til udgangspunktet vil der være en fælles afslutning. Vi håber at I vil få en fantastisk oplevelse som I fortjener.

Udstyr

Inkluderet

Kajak

Pagaj

Spraydeck

Svømmevest

Våddragt

Du skal selv medbringe

Tøj til vejret

Håndklæde

Madpakke / Snacks

Vandflaske

Evt. solcreme, hat, solbriller

Praktisk

Målgruppe:
Alle der gerne vil prøve at sejle kajak.

Tøj:
Tøj til vejret, badetøj til at have på under våddragten evt. ski undertøj hvis du skal være helt sikker på at kunne holde varmen. Hvis vejret er godt, kan der også roes i badetøj.

Mødested:
Naturcenteret Trelde Næs – kom gerne i god tid.

Faciliteter:
Omklædning og toilet til både drenge og piger.

Udstyr:
Du skal ikke tænke på at medbringe noget udstyr, alt nedestående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af nedenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette. Alt mit udstyr er CE godkendt og næsten helt nyt. Vi har noget der passer stort set alle, du må meget gerne skrive i kommentarfeltet hvilken størrelse du bruger s,m,l,xl,2xl

Forudsætninger:
Min. alder 14 år – med en voksen.

Min. 4 deltagere

Parkering:
Gode parkerings muligheder, tæt på isætnings området.

Tid:
Turen vare 1,5 – 3 timer alt efter hvor mange deltagere der er med

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Selvom vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, er vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Tak for en vildt fed oplevelse. Det var muligvis min første tur i havkajak, men absolut ikke den sidste😍

Maria Haastrup Lund

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til havkajak for begyndere – Trelde Næs?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Giv et gavekort til en begynder i havkajak – Trelde Næs

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kommentar til ordre

Vælg dato og tidspunkt

05 juli kl. 13:00, 12 juli kl. 09:00, 19 juli kl. 13:00, 26 juli kl. 09:00, 28 August kl. 13:00

Du kunne også være interesseret i...