Kajakkursus for begynder IPP2

Kr. 1.995,00

16 timer | Tag med på det fedeste kajakkursus i smukke rammer omkring Fredericia. Kurset er for dig, der ønsker at lære at ro sikkert på vandet alene eller sammen med andre. Få et godt tag i kajakken og lær teknikken bag succesfuld kajaksejlads.

Ryd
Varenummer (SKU): IPP2 Kategorier: , , , , , Tags: , ,

Program

Kajak Kursus 2 (IPP 2) er et begynderkursus til dig som gerne vil have et mere indgående kendskab til havkajak end Kajak Kursus 1 (IPP 1). På dette kursus vil der blive lagt vægt på tilvænning til udstyr, vand og havkajak og du vil lære alle teknikker bl.a. sejle fremad, styretag, redning af dig selv og en makker. Se mere under indhold. Efter dette kursus vil du være godt klædt på til at tage afsted på kajaktur ud i den danske natur.

Bemærk – for at få certifikat på dette kursus, skal man bestå. Instruktøren vurderer løbende deltagerne, primært på teknik, tryghed og redninger.

  • 16 Timer på vandet
  • Vejret kan have indflydelse på mødestedet
  • Max 8 personer per instruktør
  • Du skal kunne svømme
  • Officielt Certifikat udstedt af Dansk Kano og kajak forbund koster 250 kr. Kan købes efter endt kursus

Læs mere om kajak kurser på kano-kajak.org/roeruddannelse-ipp/epp-kajak/

Inkluderet

Kajak

Pagaj

Spraydeck

Svømmevest

Våddragt

Du skal selv medbringe

Tøj til vejret

Håndklæde

Madpakke / Snacks

Vandflaske

Evt. solcreme, hat, solbriller

Praktisk

Adresse:
7000 Fredericia

Målgruppe:
Alle der gerne vil lære at sejle kajak

Tøj:
Tøj til vejret, badetøj til at have på under våddragten evt. ski undertøj hvis du skal være helt sikker på at kunne holde varmen.

Til tørdragten skal du bruge vådsko, klipklapper eller sportssko som må blive våde.

Mødested/Tid:
Du modtager adressen senest dagen før. Så sørger vi for at vejret er optimalt.
Kl 09:00 – 17:00

Faciliteter:
Omklædning og toilet til både drenge og piger.

Udstyr:
Du skal ikke tænke på at medbringe noget udstyr, alt nedestående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af nedenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette. Alt vores udstyr er CE godkendt og næsten helt nyt. Vi har noget der passer stort set alle, du må meget gerne skrive i kommentarfeltet hvilken størrelse du bruger s, m, l, xl, 2xl.

Forudsætninger:
Min. alder 14 år – med en voksen.

4 personer på kursus.

Parkering:
Gode parkerings muligheder, tæt på isætnings området.

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Selvom vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, er vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Tak for en god intro til kajaklivet . Det var en super oplevelse og dejlig stemning. Vi ses nok igen

Henrik Kjærgaard

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Giv et gavekort til fede oplevelser i naturen

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kommentar til ordre

Vælg dato

27 – 28 Marts, 04 – 05 April, 24 – 25 April, 15 – 16 Maj, 05 – 06 Juni, 26 – 27 Juni, 31 Juli – 01 August, 04 – 05 September, 02 – 03 Oktober

Tilkøb

Våddragt kr. 0,-, Tørdragt kr. 99,-

Du kunne også være interesseret i...