Kajakkursus – intro til kajak IPP1

Kr. 695,00

4 timer | Er du helt ny i kajak-verden, så spring på IPP1-kurset. Få en fed dag på vandet ved Fredericia med fokus på teknikken. Lær at seje til siderne og frem og tilbage, så du bliver mere sikker på vandet.

Lad os høre fra dig, hvis du er interesseret i kurset, men ikke kan nogle af de oplagte datoer.Varenummer (SKU): 110 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

↓Information til kajak intro-kursus for begyndere↓

Program

Kajak Kursus 1 (IPP 1) er et intro-kursus for dig der gerne vil have et grundlæggende kendskab til havkajakken og dens egenskaber, kurset er bygget op sådan at det gerne skulle motivere en til at lære mere og evt. tage et IPP 2 kursus, sådan at man sikkert kan ro selv. Efter dette kursus (IPP 1), for du færdighederne til at stige ind og ud af kajakken, tilvænning til udstyr, vandet og kajakken samt være i stand til at styre til siderne og sejle fremad/bagud. Du vil også få en basisviden omkring – hvad er en kajak, indstilling af kajakken sådan at den passer dig.

  • 4 Timer på vandet
  • Vejret kan have indflydelse på mødestedet
  • Max 8 personer per instruktør
  • Du skal kunne svømme

Læs mere om kajakkurser på Dansk Kano & Kajak Forbund

Udstyr

Inkluderet

Kajak

Pagaj

Spraydeck

Svømmevest

Våddragt

Du skal selv medbringe

Tøj til vejret

Håndklæde

Snacks

Vandflaske

Evt. solcreme, hat, solbriller med snor i

Praktisk

Adresse:
7000 Fredericia

Mødested:
Du modtager adressen senest dagen før. Så sørger vi for at vejret er optimalt.

Faciliteter:
Der kan være mulighed for omklædning og toilet til både drenge og piger.

Parkering:
Altid gode parkerings muligheder, tæt på isætnings-området.

Varighed:
4 timer

Forudsætning:
Min. alder 15 år – med en voksen.

Udstyr:
Du skal ikke tænke på at medbringe noget udstyr, alt ovenstående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af nedenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette. Alt vores udstyr er CE godkendt.
Vi har noget der passer stort set alle, du må meget gerne skrive i kommentarfeltet hvilken størrelse du bruger s, m, l, xl, xxl.

Kurset er beregnet til:
Alle der gerne vil lære at sejle kajak

Deltagere:
4 – 8 personer

Tøj:
Tøj til vejret, badetøj til at have på under våddragten/tørdragten evt. skiundertøj hvis du skal være helt sikker på at kunne holde varmen.

Billeder fra div. kajakkurser

Læring på kajakkurser

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Selvom vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, er vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Tak for en god intro til kajaklivet . Det var en super oplevelse og dejlig stemning. Vi ses nok igen

Henrik Kjærgaard

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til kajakkurser?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Giv et gavekort til de gode kajakkurser IPP1 eller IPP 2!

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kommentar til ordre

Vælg dato:

01. juni 2024 09:00, Gavekort