Kajakkursus IPP2 – Begynder

Kr. 1.995,00

Tag med på det fedeste kajak kursus i smukke rammer – Danmarks største naturpark. Kurset er for dig, der ønsker at lære og ro sikkert på vandet alene eller sammen med andre.
Få et godt tag i kajakken og lær teknikken bag succesfuld kajaksejlads.

Ryd


↓Information om begynder kursus i kajak – IPP2↓

Program – Lær at sejle kajak

Kajakkurser for begynder – IPP 2 er et begynderkursus til dig som gerne vil have et mere indgående kendskab til havkajak end kajakkursus IPP 1. På dette kursus (IPP2) vil der blive lagt vægt på tilvænning til udstyr, vand og havkajak og du vil lære alle teknikker bl.a. sejle fremad, styretag, redning af dig selv og en makker. Efter dette kursus vil du være godt klædt på til at tage afsted på kajaktur.

Bemærk – for at få certifikat på dette kursus, skal man bestå. Instruktøren vurderer løbende deltagerne, primært på teknik, tryghed og redninger.

  • 16 Timer på vandet
  • Vejret kan have indflydelse på mødestedet
  • Max 8 personer per instruktør
  • Du skal kunne svømme
  • Officielt Certifikat udstedt af Dansk Kano og kajak forbund koster 250 kr. Kan købes efter bestået kursus

Læs mere om kajakkurser på kano-kajak.org/roeruddannelse-ipp/epp-kajak/

Udstyr

Inkluderet

Kajak

Pagaj

Spraydeck

Svømmevest

Våddragt

Du skal selv medbringe

Tøj til vejret

Håndklæde

Madpakke / Snacks

Vandflaske

Evt. solcreme, hat, solbriller med snor i

Praktisk

Adresse:
7000 Fredericia

Mødested:
Du modtager adressen senest dagen før. Så sørger vi for at vejret er optimalt.

Faciliteter:
Der kan være mulighed for omklædning og toilet til både drenge og piger.

Parkering:
Altid gode parkerings muligheder, tæt på isætnings området.

Varighed:
09:00 – 17:00  begge dage i alt 16 timer

Forudsætninger:
Min. alder 15 år – med en voksen.

Udstyr:
Du skal ikke tænke på at medbringe noget udstyr, alt ovenstående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af nedenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette. Alt vores udstyr er CE godkendt.
Vi har noget der passer stort set alle, du må meget gerne skrive i kommentarfeltet hvilken størrelse du bruger s, m, l, xl, 2xl.

Målgruppe:
Alle der gerne vil lære at sejle kajak

Deltagere:
4 – 8 personer

Tøj:
Tøj til vejret, badetøj til at have på under våddragten/tørdragten evt. ski undertøj hvis du skal være helt sikker på at kunne holde varmen.

Billeder fra div. kajakkurser

Læring på kajakkurser

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Selvom vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, er vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Tak for en god intro til kajaklivet . Det var en super oplevelse og dejlig stemning. Vi ses nok igen

Henrik Kjærgaard

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til kajakkurser?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Giv et gavekort til de gode kajakkurser IPP1 eller IPP 2!

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kommentar til ordre

Vælg dato

Gavekort, 11. april 2022 09:00, 30. april 2022 09:00, 21. maj 2022 09:00, 18. juni 2022 09:00, 25. juni 2022 09:00, 6. august 2022 09:00, 20. august 2022 09:00, 3. september 2022 09:00, 10. september 2022 09:00, 1. oktober 2022 09:00

Du kunne også være interesseret i...