+45 50 45 03 55   |   kontakt@getoutdoor.dk

Kajaktur 3 timer ved Hejlsminde

Kajaktur 3 timer – Hejlsminde Strand Camping

Skal du på camping eller bo i sommerhus omkring Hejlsminde, så kan denne kajaktur være med til at gøre din ferie uforglemmelig. Turen varer ca. 3 timer i alt. Du vil få en fantastisk oplevelse i kajak, vi vil sejle ud fra Hejlsminde Strand Camping og direkte ud i Naturpark Lillebælt, som er Danmarks største naturpark, her kan der være chance for at se både hvaler & sæler. Turen er for alle også selvom at du ikke har prøvet det før. 

Adresse: Hejlsminde Strand Camping
Gendarmvej 3
6094 Hejls

DKK 595,00

Inkl. Kaffe/te, instruktør, kajak og udstyr

Dato * 

Beklædning

Vælg antal

Vælg antal

SKU: Kajaktur 3 timer – Hejlsminde Strand Camping Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Passioneret og certificerede kajakinstruktører med et mål, at give dig en rigtig god naturoplevelse i kajak. Kajakturen kan være den perfekt mulighed for at se om kajaksporten er noget for dig men du kan også bare få en god oplevelse med din familie, venner eller kæreste. Uanset hvad - lover jeg, at du får en god og aktiv oplevelse, som helt sikkert er sundt for både din krop og sjæl.

 

Adresse: Hejlsminde Strand Camping, Gendarmvej 3, 6094 Hejls

Mødested: Indtjekning ved  Campingpladsen 20 min før start eller ved stranden 10 min før

Forudsætninger: Min alder 14 år - med en voksen

Målgruppe: Alle der gerne vil prøve at sejle kajak

Faciliteter: 

 • Omklædning og toilet til både drenge og piger
 • Gode parkerings muligheder, tæt på isætnings området

Ved ankomst vil du skulle starte med at klæde om, når alle er klædt om, så vil instruktøren sige velkommen og starte med at vise jer det udstyr som i skal bruge under turen. Når alle har fundet sin kajak og det rette udstyr, så er det tid til at gå på vandet. Instruktøren vil guide dig igennem hele dage, så du kan "læne" dig tilbage og bare nyde turen. 

Når i er kommet på vandet og inden i drager afsted på jeres tur, vil der været en kort intro ude på vandet, til hvordan man styrer kajakken. Turen vil gå kystnært ned lang stranden, hvor der er mulighed for at lære flere tips og tricks. Husk at hold øje med det fantastiske dyreliv både over og under vandet. Når i kommer tilbage til udgangspunktet vil der være en fælles afslutning. Jeg håber at du vil få en fantastisk oplevelse som du fortjener. 

Medbring:

 • Tøj til vejret, badetøj til at have på under våddragten evt. ski undertøj hvis du skal være helt sikker på at kunne holde varmen. Hvis vejret er godt, kan der også roes i badetøj. 
 • Håndklæde
 • Madpakke/Snack (Snickers eller lign)
 • Vandflaske 
 • Hvis solen skinner - Solcreme, Hat/kasket, Solbriller (med snor). 

Udstyr : 

Du skal ikke tænke på at medbringe noget udstyr, alt nedestående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af nedenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette.

 • Kajak
 • Pagaj
 • Spraydeck
 • Svømmevest

Alt mit udstyr er CE godkendt og næsten helt nyt. Vi har noget der passer stort set alle, du må meget gerne skrive i kommentarfeltet hvilken størrelse du bruger s,m,l,xl,2xl