+45 50 45 03 55   |   kontakt@getoutdoor.dk

Kajaktur 3 timer

Kajaktur 3 timer – Trelde Næs

Kajaktur som alle kan være med på. Turen varer ca. 3 timer og der vil være fokus på at give dig en fantastisk oplevelse i kajak. Vi vil sejle ud fra Trelde Næs Naturcenter og direkte ud i Naturpark Lillebælt, hvor der vil være mulighed for at se både hvaler & sæler.

Bonus info: Trelde Næs er kåret som en af Danmarks naturkanoner Se mere her 

Adresse: Trelde Næsvej 311, 7000 Fredericia

DKK 499,00

Inkl. Alt udstyr og våddragt

Vigtigt: Bestil tørdragt til din tur henover vinterhalvåret. Langt undertøj kan anbefales under dragten.

Dato * 

Beklædning


^
^ Vælg antal deltagere ^^

Kajaktur som alle kan være med på. Turen varer ca. 3 timer og der vil være fokus på at give dig en fantastisk oplevelse i kajak. Vi vil sejle direkte ud fra naturcenteret i Trelde Næs, som er kåret til en del af Danmarks natur kanon.

Der vil være passioneret certificerede kajakinstruktører, hvis største mål er at give dig den fedeste naturoplevelse. Kajakturen vil være en perfekt mulighed for at se om kajaksporten er noget for dig, eller bare få en god oplevelse med din familie, venner eller kæreste. Uanset lover jeg, at du får en god og aktiv oplevelse, som helt sikkert er sundt for både din krop og sjæl.

 

Adresse: Adresse: Trelde Næsvej 311, 7000 Fredericia

Mødested: Naturcenteret Trelde næs - kom gerne i god tid

Forudsætninger: Min alder 14 år - med en voksen

Målgruppe: Alle der gerne vil prøve at sejle kajak

Faciliteter: 

 • Omklædning og toilet til både drenge og piger
 • Gode parkerings muligheder, tæt på isætnings området

Ved ankomst vil du skulle starte med at klæde om, når alle er klædt om, så vil instruktøren sige velkommen og starte med at vise jer det udstyr som i skal bruge under turen. Når alle har fundet sin kajak og det rette udstyr, så er det tid til at gå på vandet. Instruktøren vil guide dig igennem hele dage, så du kan "læne" dig tilbage og bare nyde turen. 

Når i er kommet på vandet og inden i drager afsted på jeres tur, vil der været en kort intro ude på vandet, til hvordan man styrer kajakken. Turen vil gå kystnært ned lang stranden, hvor der er mulighed for at lære flere tips og tricks. Husk at hold øje med det fantastiske dyreliv både over og under vandet. Når i kommer tilbage til udgangspunktet vil der være en fælles afslutning. Jeg håber at du vil få en fantastisk oplevelse som du fortjener. 

Medbring:

 • Tøj til vejret, badetøj til at have på under våddragten evt. ski undertøj hvis du skal være helt sikker på at kunne holde varmen. Hvis vejret er godt, kan der også roes i badetøj. 
 • Håndklæde
 • Madpakke/Snack (Snickers eller lign)
 • Vandflaske 
 • Hvis solen skinner - Solcreme, Hat/kasket, Solbriller (med snor). 

Udstyr : 

Du skal ikke tænke på at medbringe noget udstyr, alt nedestående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af nedenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette.

 • Kajak
 • Pagaj
 • Spraydeck
 • Svømmevest
 • Våddragt, 3 mm long johns med langærmet vindjakke 

Alt mit udstyr er CE godkendt og næsten helt nyt. Vi har noget der passer stort set alle, du må meget gerne skrive i kommentarfeltet hvilken størrelse du bruger s,m,l,xl,2xl