Kajaktur – Hejlsminde Strand Camping

Kr. 595,00

3 timer | Prøv kræfter med kajakken og få en uforglemmelig og aktiv naturoplevelse omkring Hejlsminde og Naturpark Lillebælt. Turen er til dig, der ønsker en tryg kajaktur med tid til at nyde roen og friheden på det åbne vand.


Varenummer (SKU): Kajaktur 3 timer - Hejlsminde Strand Camping Kategorier: , , , , , , Tags: , , , ,

Program

Passioneret og certificerede kajakinstruktører med et mål, at give dig en rigtig god naturoplevelse i kajak. Kajakturen kan være den perfekt mulighed for at se om kajaksporten er noget for dig men du kan også bare få en god oplevelse med din familie, venner eller kæreste. Uanset hvad – lover jeg, at du får en god og aktiv oplevelse, som helt sikkert er sundt for både din krop og sjæl.

Ved ankomst vil du skulle starte med at klæde om, når alle er klædt om, så vil instruktøren sige velkommen og starte med at vise jer det udstyr som i skal bruge under turen. Når alle har fundet sin kajak og det rette udstyr, så er det tid til at gå på vandet. Instruktøren vil guide dig igennem hele dage, så du kan “læne” dig tilbage og bare nyde turen.

Når i er kommet på vandet og inden i drager afsted på jeres tur, vil der været en kort intro ude på vandet, til hvordan man styrer kajakken. Turen vil gå kystnært ned lang stranden, hvor der er mulighed for at lære flere tips og tricks. Husk at hold øje med det fantastiske dyreliv både over og under vandet. Når i kommer tilbage til udgangspunktet vil der være en fælles afslutning. Jeg håber at du vil få en fantastisk oplevelse som du fortjener.

Inkluderet

Kajak

Pagaj

Spraydeck

Svømmevest

Du skal selv medbringe

Tøj til vejret

Håndklæde

Madpakke / Snacks

Vandflaske

Evt. solcreme, hat, solbriller

Praktisk

Adresse:
Hejlsminde Strand Camping, Gendarmvej 3, 6094 Hejls

Målgruppe:
Alle der gerne vil prøve at sejle kajak.

Tøj:
Tøj til vejret, badetøj til at have på under våddragten evt. ski undertøj hvis du skal være helt sikker på at kunne holde varmen. Hvis vejret er godt, kan der også roes i badetøj.

Mødested:
Indtjekning ved  Campingpladsen 20 min. før start eller ved stranden 10 min før.

Faciliteter:
Omklædning og toilet til både drenge og piger.

Udstyr:
Du skal ikke tænke på at medbringe noget udstyr, alt nedestående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af nedenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette. Alt vores udstyr er CE godkendt og næsten helt nyt. Vi har noget der passer stort set alle, du må meget gerne skrive i kommentarfeltet hvilken størrelse du bruger s, m, l, xl, 2xl.

Forudsætninger:
Min. alder 14 år – med en voksen.

Parkering:
Gode parkerings muligheder, tæt på isætnings området.

Tusinde tak for en fantastisk tur i smukke smukke omgivelser 🙏🏻 kan varmt anbefale Getoutdoor

Tinne Boiden Nyborg

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, men vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Giv et gavekort til fede oplevelser i naturen

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Du kunne også være interesseret i...