+45 50 45 03 55   |   kontakt@getoutdoor.dk

Guidet Kajaktur I Naturpark lillebælt, 2 dage

Kajaktur med Guide – Naturpark lillebælt, 2 dage

Inspirerende kajaktur med hyggeligt lejrliv i naturskønne omgivelser

Er du vild med kajak og ønsker inspiration til hvad en kajaktur kan eks. som redskab til at komme mere ud i naturen. Vil du også gerne på tur og opleve naturen helt tæt på til lands og til vands? Savner du nogen at være på tur med og inspiration til hvordan man kan krydre bålmaden og lejrlivet, så det virkelig er noget man husker? Så er denne tur noget for dig!

2 Dags kajaktur med en overnatning i Danmarks største naturpark! Vidunderlig flot natur og rigt dyreliv.

  • Gode toiletforhold ved lejren  

Ved bestilling:

Beskriv jeres kajakerfaring – kort

Skriv hvilken størrelse våddragt i bruger  

 

 

DKK 2.495,00

All Inclusive
Mad/drikkevare, kajak, pagaj, kajakvest, spraydeck, paddlefloat, pumpe, våddragt, instruktør, båludstyr, drybags, overnatning, sovepose, lagenpose, liggeunderlag og toilet ved lejren.

SKU: Kajaktur med Guide – Naturpark lillebælt, 2 dage Kategorier: , , , , , , Tags: , , ,

Inspirerende kajaktur med hyggeligt lejrliv i naturskønne omgivelser

Er du vild med kajak og ønsker inspiration til hvad en kajaktur kan eks. som redskab til at komme mere ud i naturen. Vil du også gerne på tur og opleve naturen helt tæt på til lands og til vands? Savner du nogen at være på tur med og inspiration til hvordan man kan krydre bålmaden og lejrlivet, så det virkelig er noget man husker? Så er denne tur noget for dig!

Dato/Tid/Sted

29 - 30 Juli  - mødes vi kl. 08:30 om onsdagen og slutter senest kl. 18:00 om torsdagen

28 - 29 August mødes vi kl. 08:30 om fredagen og slutter senest kl. 18:00 om lørdagen

Start/Slut er ved Kanalbyen i Fredericia.

Adresse: Oldenborggade 40, 7000 Fredericia. 

Forudsætninger / Niveau

kajakkursus el. tilsvarende erfaring i kajak

Prisen inkl.

Instruktør under hele turen

Kajakleje (inkl. vest, pagaj, spraydeck)

Våddragt

Pakkeliste (Med alt det nødvendige)

Gruppeudstyr (sav, økse, strygestål, bålgryder)

Alle Måltider 

Overnatning i bivuak, *hængekøje, telt eller **shelter   

Sovepose, lagenpose og liggeunderlag (skriv i bemærkninger, hvis du medbringer eget soveudstyr)

 

Prisen er ekskl.

Personligt tøj og toilet sager 

 

Efter at du har booket.

Du vil modtage en mail omkring turen, få dage før turen starter, med oplysninger om hvor i skal møde, hvad i skal medbringe. 

Har du nogen spørgsmål eller kommentarer, kan du altid ringe til Sune på +45 504 503 55 

* Du skal selv medbringe egen hængekøje, skriv det ved bestilling.
**Afhænger om der er ledigt på den pågældende shelterplads. 

Hvad kan jeg forvente?
Vi skal på tur i kajak og bruge god tid på et lege og eksperimentere med de unikke muligheder dette fartøj giver os for at komme ud i den friske luft og opleve den skønne tur vi har langs de danske kyster. Glæd dig til at møde andre kajakentusiaster og få en dygtig og passioneret instruktør til at guide og inspirere gennem hele turen.
 
Ruten fastlægges kort før turen, når vejrprognoser er taget i betragtning. Det forventes at det bliver i den smukke Naturpark ved lillebælt. Turen bliver i roligt tempo, med mulighed for at fordybe sig i naturoplevelserne og få hjælp til at forbedre sin kantning eller sin rolige, rytmiske og roterende fremadroning hvis det er det man ønsker.
 
Om eftermiddagen vil der være rigeligt med tid til at smide udstyret på land og lege med kajakkerne, kredse om maden eller eksperimentere med at lave den fedeste bivuak. Dagen fyldes med præcis det indhold som I bringer ind i gruppen, hvis bare det handler om kajak, lejrliv og naturoplevelser.
 
Hvis vejret tillader det vil der være mulighed for at komme på havet efter mørkets frembrud og få en helt anderledes oplevelse af hvordan kajakken kan give spændende nye perspektiver på naturen til vands om natten. Måske kan vi også være heldig at fange solen stå op og nyde det fortryllende farvespil i fuld panorama.
 
Mad til hele turen vil være medbragt hjemmefra og I vil løbende få tips, tricks og egen erfaringer med, hvad der kan lade sig gøre og hvad der er praktisk at spise når man er på tur. Om aftenen vil der være rig mulighed for virkelig at kredse om maden, så vi alle kan nyde et lækkert måltid rundt om det lune bål. 
 
I lejren vil vi have mulighed for at tilrettelægge en praktisk lejrplads og udforske forskellige former for bivuakopsætning, (overnatning kan også være i shelter) så vi kan få os en tiltrængt og velfortjent nattesøvn, inden næste dags eventyr starter. Med udgangspunkt i deltagernes ønsker kan dagen tilrettelægges med en langsom stille morgen eller en tidlig afgang fra lejren. 
 
Måske skal dagen bruges på at bade fra kajakkerne, afprøve den medbragte fiskestang el prøve kræfter med en grønlændervending. Når morgenmaden er spist, lejren er nedbrudt og kajakkerne pakket ror vi retur igen. På tilbagevejen vil der være indlagt frokostpause, inden vi siger tak for denne gang, i løbet af eftermiddagstimerne.

Pakkeliste

8 ting der er godt og have med.

  1. Lygte
  2. Praktisk fodtøj til kajakken og lejren
  3. Drikkedunk
  4. Tøj der passer til vejret
  5. Ekstra snacks til dagen og om aftenen
  6. Toilet sager 
  7. Solcreme/hat/solbriller med snor i 
  8. Sprit