Havkajak begynder – Østerstrand

Kr. 499,00

Prøv kræfter med en kajaktur og få en uforglemmelig og aktiv naturoplevelse ved Østerstrand. Turen er til dig, der ønsker en tryg kajaktur med tid til at nyde roen og friheden på det åbne vand.

Ryd

Program

Kajakturen starter med en kort velkomst og når alle er klædt om, så vil instruktøren sætte alle godt ind det udstyr som I skal bruge under turen. Når den rigtige kajak og det rette udstyr er fundet, så vil det være tid til at gå på vandet. Instruktøren vil guide jer sikkert igennem dagen, på den måde kan I slappe af og bare nyde turen.

Når I er kommet på vandet og inden I drager afsted på jeres tur, vil der været en kort intro ude på vandet, til hvordan man styrer kajakken. Turen vil gå kystnært ned lang stranden, hvor der er mulighed for at lære flere tips og tricks. Husk at hold øje med det fantastiske dyreliv både over og under vandet. Når I kommer tilbage til udgangspunktet vil der være en fælles afslutning. Jeg håber at I vil få en fantastisk oplevelse som I fortjener.

Inkluderet

Kajak

Pagaj

Spraydeck

Svømmevest

Våddragt – sommer 3 mm long John. Se mere klik her

Du skal selv medbringe

Tøj til vejret

Håndklæde

Madpakke / Snacks

Vandflaske

Evt. solcreme, hat, solbriller

Praktisk

Mødested:
Østerstrand – kom gerne i god tid.

Faciliteter:
Omklædning og bad til både drenge og piger.
Cafe hvor der kan købes kaffe, sandwich, sodavand, øl, is m.m.

Parkering:
Parkerings muligheder helt nede ved stranden (mod betaling) eller Øster Voldgade 8 (gratis).

Tøj:
Ekstra tøj til vejret
Hvis vejret er godt, kan der roes i badetøj.
Til våddragten kan du have badetøj på under evt. uldundertøj hvis du skal være helt sikker på at kunne holde varmen.
Til tørdragten skal du bruge langt undertøj og evt. en trøje + bukser, til at holde på varmen under dragten.

Udstyr:
Du skal ikke tænke på at medbringe noget udstyr, alt nedestående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af nedenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette. Alt mit udstyr er CE godkendt og næsten helt nyt. Vi har noget der passer stort set alle, du må meget gerne skrive i kommentarfeltet hvilken størrelse du bruger s, m, l, xl, 2xl.

Målgruppe:
Alle der gerne vil prøve at sejle kajak.

Deltagere:
4 – 8 personer

Varighed:
2 – 3 timer afhængigt af deltager antallet

Forudsætninger:
Du skal kunne svømme eller medbringe en redningsvest
Vandtemperaturen på under 13 grader kræver, at du selv har en vinterdragt med eller at du lejer en tørdragt.

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Selvom vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, er vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Det var SÅ skøn en oplevelse. Tak for turen, Sune 😊☀️

Lotte Maliina Knudsen

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til kajakturen – Østerstrand?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Giv et gavekort til kajakturen – Østerstrand

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kommentar til ordre

Vælg dato og tidspunkt

29. November kl. 13.30, 30. Marts kl. 09.30, 24. Maj kl. 14:30, 12. Juni kl. 14:00, 09. juli kl. 14:00, 16. juli kl. 14:00, 23. juli kl. 14:00, 30. juli kl. 14:00

Du kunne også være interesseret i...