Kanotur i Finland 5 dages ekspedition

Kr. 8.499,00

Hvis du vil prøve en kanoekspedition i en rigtig vildmark, er en af de bedste muligheder i Europa, Lapland. Området som Ivalojoki floden løber igennem, er en utæmmet vildmark. Den starter i Lemmenjoki National Park, en af de største i Europa, og fortsætter videre ud i Hammastunturis vildmark, hvor et af de få spor af mennesker, er den lille guldgraver landsby, Kultala. Området var nemlig i 1870’erne centrum for en europæisk guldfeber, og der er i dag stadig folk, der vasker guld i floden. Derfor har floden Ivalojoki fået tilnavnet ”River of gold”.

 

Obs. Der vil være et krav på et ikke-refunderbart depositum på 25% af prisen efter bestilling.

Ryd
Varenummer (SKU): 220 Kategorier: , , , , , , , , ,

Program

Inden turen

D. 19. juni vil der blive afholdt en planlægningsdag, hvor vi sammen snakker om hvad der skal medbringes, lejretablering og andet.

Du vil modtage en invitation på mail om flere oplysninger.

0. Dag – Indkvartering i Ivalo River Camp

Vi mødes dagen før vi skal ud på vandet ved Ivalo River Camp og indkvarterer os.

Under de næste 5  dage på vandet, vil der være tid til vandringer ud fra lejren, og evt. en topvandretur til et af de nærliggende fjeldtoppe. Der vil også være mulighed for at fiske ved køb af et fiskekort.

1. Dag

Afgang fra Ivalo River Camping, Transport til Kuttura. Vi starter turen i den lille by Kuttura, som ligger midt i Hammastunturis 1.825 km2 store vildmark. Herfra følger vi floden de ca. 70 km til byen Ivalo i løbet af de næste 5 dage. Undervejs gør vi stop i guldgraverbyen Kultala, vi navigere de mange fosser, der afhængig af vandstand er op til klasse 2, og vi camperer i vildmarken i midnatssolens skær. 

2. Dag

Vi fortsætter på kanoturen efter en fælles morgenmad, med flere stops undervejs og tid til hygge. Om aftenen vil vi slå lejr i vildmarken og hygge os rundt omkring aftensmaden.

3. Dag

Vi spiser en fælles morgenmad og fortsætter langs floden, med enkle stops til middag, og fortsætter til aftenen hvor vi atter vil slå lejr i vildmarken.

4. Dag

Vi fortsætter kanoturen efter en fælles morgenmad.

5. Dag

Vi fortsætter med kanoturen efter en fælles morgenmad og ankommer i Ivalo River Camp.

Du skal selv medbringe:

Personligt grej og den rette beklædning

Rygsæk og drikkedunk

Toilet sager – tandbørste, toiletpapir og evt. vådservietter

Inkluderet:

Kano, paddel og svømmevest

Morgenmad, middagsmad og aftensmad på turen

Kort over turen

En komplet pakkeliste

Praktisk

Turen er beregnet til:
Turen er perfekt for dig der gerne vil prøve en kanotur ude i en rigtig vildmark, men ikke har lyst til at planlægge den.

Turen er specielt velegnet til familier med større børn.

Sidste tilmeldingsfrist:
D. 19 juni 2022

Mødested:
Vi mødes i Ivalo lufthavn, hvor vi sammen sætter ud mod ekspeditionen.

Tøj:
Tøj til vejret, tænk gerne 3–lags princippet.

Udstyr:
Du skal selv medbringe alt personligt udstyr. Vi sender et forslag til pakkeliste ud efter tilmelding. Alt gruppeudstyr som f.eks. grej til madlavning, medbringer Get Outdoor.

Forudsætninger:
Min. alder 14 år – med en voksen og gerne med lidt erfaring i kano.

Faciliteter:
Alt foregår i vildmarken, derfor skal du have alt personligt grej i orden. Yderligere forklaring vil ske på pre-datoen. 

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Selvom vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, er vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Uden tvivl anbefalingsværdigt – både instruktør, service og udstyr. En fantastisk oplevelse du aldrig vil glemme.

Maja Breson Jensen

Giv et gavekort til fede oplevelser i naturen

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Kommentar til ordre

Vælg dato

9.-13. juli 2022

Du kunne også være interesseret i...