Klatretur – Streetdome Jyllands højeste klatrevæg

Kr. 395,00

Prøv Jyllands højeste klatrevæg. Den er angivet til 30 m og du får med garanti et sus i maven når du prøver den.

Klatring i 30 meters højde er en spændene udfordring for mange og er en mere mentalt udfordring end den er fysisk.

Vil du gerne selv bestemme en dato til eks. polterabend eller mandetur, så skriv til kontakt@getoutdoor.dk 

Ryd

Program

Instruktøren vil tage godt imod dig og sætte dig godt ind i sikkerheden. Når du er sat godt ind i reglerne m.m. på sitet, så vil du blive iklædt en klatresele. I vil på skift komme til at prøve klatrevæggen, og I bestemmer selv hvor højt op I har lyst til at klatre. Der kan være mulighed for at prøve flere gange, alt efter hvor mange deltager der er med. Er der mange deltagere, kan der blive sat flere baner op.

Der er sat 2-3 timer af. Det er dog kun ved fyldte hold, hvor alle 3 timer vil blive brugt. Er der 5 deltagere den dag du skal klatre, så skal du regne med ca. 2 timer. Så har du en idé om, hvor lang tid, du skal være aktiv. Du vil altid få den samme klatretid på væggen, uafhængig om du er på et fyldt hold eller ej. Er vejret ikke med os og det regner. Så vil vi afholde turen indendørs, hvor der også er mange gode og sjove klatreruter.

Udstyr

Inkluderet

Klatresele

Hjelm

Reb samt karabiner

Du skal selv medbringe

Tøj til vejret

Snacks/drikke

Evt. Hansker

Praktisk

Adresse:
Chr. X’s vej 43, 6100 Haderslev

Målgruppe:
Alle der gerne vil prøve at klatre.

Tøj:
Sportstøj eller andet som du kan bevæge dig i samt et par gode sportssko.

Mødested:
Ved klatrevæggen som ses tydligt fra parkeringspladsen

Faciliteter:
Toiletter

Udstyr:
Du skal ikke tænke på at medbringe noget udstyr, alt ovenstående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget fra listen, så skal du være velkommen til at medbringe dette. Alt vores udstyr er CE godkendt. Vi har noget der passer stort set alle.

Forudsætninger:
Min alder 13 år – med en voksen

Turen gennemføres ved min. 5 tilmeldinger.

Parkering:
Gode parkerings muligheder.

Samarbejde:
Denne tur er lavet i samarbejde med Streetdome

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, men vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Kanon god oplevelse – Tak. Der var godt styr på sikkerheden, skal helt sikkert prøves igen! 

Jesper Larsen 

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Giv et gavekort til fede oplevelser i naturen

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kommentar til ordre

Vælg dato

Gavekort, 19. marts 2022 10:00, 16. april 2022 10:00, 22. maj 2022 10:00, 18. juni 2022 10:00, 17. juli 2022 10:00, 14. august 2022 10:00, 4. september 2022 10:00, 24. september 2022 10:00, 16. oktober 2022 10:00, 5. november 2022 10:00