Outdoor kursus 3 dage

Kr. 1.695,00

3 dage | Kom med på tur til Trelde Næs, Danmarks største naturpark med en friluftsvejleder der kan lære dig hvad det vil sige at være på tur, mens du er på tur!  

Det kommer til at foregå i Fredericia, og fællesskabet vil komme i fokus. Du kommer til at komme igennem mange praktiske gøremål, så du kan godt regne med at få beskidte hænder under turen. Du kommer til at hugge brænde og tænde bål. 

Kurset er under “rekonstruktion”, da vi har fået ny adresse med nye muligheder. Er du interesseret i kurset, så tag meget gerne kontakt til sune@getoutdoor.dk. Vi laver et nyt hold til vinter 2023

Beskrivelse

Program

Dag 1 – Fredag

Vi mødes til aftalt tid og tager en hurtig runde, hvor vi lærer hinanden bedre at kende, efter en kort navnerunde skal vi have fordelt maden og udstyret i vores rygsække, så sørg for at der er ekstra plads i rygsækken. Vi vil i fællesskab finde hen til vores lejrplads. Her skal vi sammen lave en god lejrplads med et godt bål. Aftensmaden vil være nem og hurtig, i skal nemlig prøve at spise tørkost, som er en rigtig god måde at få et lækkert måltid, uden at skulle slæbe hele køleskabet med. Om aftenen skal vi snakke om udstyr, pakning af rygsæk, planlægning af en tur og gode tips til at holde på varmen om natten.

Dag 2 – Lørdag

Vi starter dagen ud med at lave et bål, hvor vi kan tilberede vores morgenmad, som vil bestå af en lækker havregrød med nødder, bær og chokolade.

Inden vi går ud på dagens eventyr, skal vi alle have smurt en madpakke, som skal spises senere på dagen. Vi starter dag 2 ud med at finde vores kort og kompas frem – vi skal nemlig finde vej hen til det sted, hvor vi skal prøve kræfter med træklatring. Dette bliver med garanti rigtig sjovt og udfordrende. Om aftenen skal der laves et flot bål, som vi kan lave maden på. Aftenens menu står på langtidsstegt kylling på pind med bålbagte kartofler og salat. Når maven er mæt er det tid til hygge omkring bålet hvor vi skal gennemgå generelle tips og regler til jeres næste friluftstur.

Dag 3 – Søndag

Denne morgen står på lækker morgenmad, vi skal nemlig have æg og bacon lavet på bål. Inden dagens aktivitet starter ved 12:00 tiden, står den på hygge, leg og sjov samt oprydning i lejren. Den sidste aktivitet vil være et o-løb på ca. 10 km (Gående) som kan gennemføres enkeltvis eller sammen i par, vi mødes til sidst og laver en fælles afslutning på turen kl. 15.00.

Du vil lære

Finde vej med kort og kompas
Pakke rygsækken og indstilling her af
Sætte telt, bivuak, hængekøje eller sove i shelter
Loven i skoven
Bygge forskellige bål typer
Tips og tricks til planlægning af jeres egen tur
Tips og tricks til pakkelisten (Need og nice to have)
Gennemgang af forskelligt udstyr 

Inkluderet

Overnatning i telt eller shelter

Instruktør

Kompas

Økse samt sav

Kort over området

Morgenmad – middagsmad – Aftensmad

Komplet pakkeliste

Du skal selv medbringe

Soveudstyr – sovepose, liggeunderlag

Pandelampe

Gode vandrer sko/støvler

Snacks til dagen og aften

Rygsæk

Toilet sager – tandbørste, toiletpapir, vådservietter, lighter

Drikkedunk

Praktisk

Kurset er beregnet til: 
Tur-kurset er lavet specielt til dig som gerne vil styrke din outdoor skills.

Tøj:
Tøj til vejret. Tænk gerne 3 lags princippet ind i din beklædning.

Mødested:
Naturcenteret Trelde Næs – kom gerne i god tid.

Faciliteter:
Toiletbesøg m.m. foregår i skoven eller når vi passere et toilet

Udstyr:
Du skal ikke tænke på at medbringe alt for meget udstyr, alt nedenstående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af nedenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette.

Forudsætninger:
Min. alder 14 år – med en voksen.

Parkering:
Gode parkerings muligheder, tæt på området.

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Selvom vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, er vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Uden tvivl anbefalingsværdigt – både instruktør, service og udstyr. En fantastisk oplevelse du aldrig vil glemme.

Maja Breson Jensen

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Giv et gavekort til fede oplevelser i naturen

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kommentar til ordre

Vælg dato

Dato kommer, Gavekort