Outdoor-tur med familien

Kr. 495,00

Vil du og familien have en uforglemmelig oplevelse med tid til fællesskab, nærvær og offline familietid? Tag med ud og nyd den smukke danske natur med en række anderledes og spændende aktiviteter og styrk jeres samarbejde.

Priser:

+16 år kr. 1295, –
10 – 15 år kr. 995, –
5 – 9 år kr. 495, –

Flere og flere familier vil gerne opleve naturen sammen. Har I lyst til at tage med?

Vores familie-kursus vil foregå ude i Trelde Næs skoven nær Fredericia. Kurset er lavet specielt til familier. Så lad telefonen blive hjemme og kom med ud i et af Danmarks skønneste naturområder, nyd samværet med din familie og tilbring kvalitetstid sammen. Back to Basic, samvær, hygge & kvalitetstid sammen som en familie.

Program

Dag 1 – Fredag

Vi mødes kl. 16:00 og tager en hurtig runde, hvor vi lærer hinanden bedre at kende. Efter en kort navnerunde skal vi have fordelt maden og udstyret i vores rygsække, så sørg for at der er ekstra plads i rygsækken. Vi vil i fællesskab finde hen til vores lejrplads. Her skal vi sammen lave en god lejrplads med et godt bål. Aftensmaden vil være nem og hurtig, I skal nemlig prøve at spise tørkost, som er en rigtig god måde at få et lækkert måltid, uden at skulle slæbe hele køleskabet med. Om aftenen skal vi snakke om udstyr, pakning af rygsæk, planlægning af en tur og gode tips til at holde på varmen.

Dag 2 – Lørdag

Vi starter dagen ud med at lave et bål, hvor vi kan tilberede vores morgenmad, som vil bestå af en lækker havregrød med nødder, bær og chokolade.

Inden vi går ud på dagens eventyr, skal vi alle have smurt en madpakke, som skal spises senere på dagen. Vi starter dag 2 ud med at finde vores kort og kompas frem – vi skal nemlig finde vej hen til det sted, hvor vi skal prøve kræfter med træklatring. Dette bliver med garanti rigtig sjovt og udfordrende. Om aftenen skal der laves et flot bål, som vi kan lave maden på. Aftenens menu står på langtidsstegt kylling på pind med bålbagte kartofler og salat. Når maven er mæt er det tid til hygge omkring bålet, hvor vi skal gennemgå generelle tips og regler til jeres næste friluftstur.

Dag 3 – Søndag

Denne morgen står på lækker morgenmad, vi skal nemlig have æg og bacon lavet over … – bål. Inden dagens aktivitet starter ved 12:00 tiden, står den på hygge, leg og sjov samt oprydning i lejren. Den sidste aktivitet vil være et o-løb på ca. 10 km (gående) som i skal gennemføre sammen i familien, vi mødes til sidst og laver en fælles afslutning på turen kl. 15.00.

Hvad I får ud af turen

I vil lære:

Finde vej med kort og kompas.
Pakke jeres rygsække, sådan hele familien bidrager.
Planlægge jeres egen tur.
Regler omkring overnatning i naturen.
Sætte telt, bivuak, hængekøje, eller sove i shelter.
Bygge forskellige bål typer.

I vil opleve:

I kommer til at styrke jeres relation til hinanden, på en helt ny måde.
Få en oplevelse hvor i er sammen om et fælles tredje.
Familien vil udvikle sig og give jer stærkere sammenhold.

Inkluderet

Kort over området og et kompas

Gruppeudstyr (Sav, økse og strygestål)

Morgen – middagsmad – aftensmad

Du skal selv medbringe

Du skal selv have alt personligt udstyr med (Telt, rygsæk, toiletsager)

Du vil modtage en pakkeliste ved tilmelding eller på forespørgsel

Sovepose, pandelampe, rygsæk, vandresko, telt, drikkedunk, tøj til vejret, toiletsager, evt. en kniv og et kompas

Praktisk

Hvem er turen beregnet til?
Familier der ønsker at styrke deres samvær og få en hyggelig oplevelse.

Tøj:
Tøj til vejret, undersøg gerne vejrprognosen op til turen.

Mødested:
Naturcenteret – Trelde Næs

Udstyr:
Du vil modtage en pakkeliste ved tilmelding eller på forespørgsel.

Start/Slut:
Starter kl. 15:30 på dag 1 og slutter ca. kl. 15:00 på dag 3

Forudsætninger:
Du skal kunne vandre 5 – 10 km om dagen, med en rygsæk.

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Selvom vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, er vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Uden tvivl anbefalingsværdigt – både instruktør, service og udstyr. En fantastisk oplevelse du aldrig vil glemme.

Maja Breson Jensen

Giv et gavekort til fede oplevelser i naturen

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Kommentar til ordre

Familietur

+16 år, 10 – 15 år, 3 – 9 år

Vælg dato

15.-17. april 2022 11:00, 4.-6. juli 2022 11:00, 18.-20. oktober 2022 11:00, Gavekort

Du kunne også være interesseret i...