+45 50 45 03 55   |   kontakt@getoutdoor.dk

SUP – Stand Up paddle

Stand Up Paddle 2 timer – Trelde Næs

SUP – Stand Up paddle tur kursus som alle kan være med på. Turen varer ca. 2 timer og der vil være fokus på at give dig en fantastisk oplevelse på et SUP boardet. Vi vil SUP surf ud fra Trelde Næs Naturcenter og direkte ud i Naturpark Lillebælt, hvor der vil være mulighed for at se både hvaler & sæler.

Du vil lære at komme op og stå på boardet, samt styre det til siderne, sådan at du er klar til dit næste SUP eventyr. 

Bonus info: Trelde Næs er kåret som en af Danmarks naturkanoner Se mere her 

Adresse: Trelde Næsvej 311, 7000 Fredericia

DKK 499,00

Inkl. Alt udstyr til SUP

Vigtigt: Bestil tørdragt til din tur henover vinterhalvåret. Langt undertøj kan anbefales under dragten.

Dato * 

Beklædning

Våddragt – Pris (+DKK 49,00)

Vælg antal

Tørdragt – Pris (+DKK 99,00)

Vælg antal

^^ Vælg antal deltagere ^^

SUP FOR ALLE

Er du vild med vand og vil du prøve en super populær sport? Er du vild med at blive fysisk udfordret, frisk luft og saltvand i håret? Så kom og prøv SUP i den skønne Naturpark Lillebælt og oplev denne fra en helt ny vinkel. Hvis vi er heldige ser vi måske de hvaler & sæler der holder til i området. Spring ud i det!

 

Denne tur varer 2 timer i Naturpark Lillebælt og er for alle uanset niveau og erfaring. Hvis blot du er fortrolig med vand, er klar på fysisk udfoldelse og elsker at være udendørs, så er denne oplevelse lige noget for dig.

Der vil være passionerede, certificerede instruktører, hvis største mål er at give dig den bedste naturoplevelse. SUP-turen vil være en perfekt mulighed for at se om Stand Up Paddling er noget for dig, eller bare få en god oplevelse med din familie, venner eller kæreste. Uanset lover jeg at du får en god og aktiv oplevelse, som helt sikkert er sund for både krop og sjæl.

Medbring:

  • Tøj til vejret, badetøj til at have på under våddragten evt. ski undertøj hvis du skal være helt sikker på at kunne holde varmen. Hvis vejret er godt, kan der også roes i badetøj. 
  • Evt. våddragt
  • Håndklæde
  • Madpakke/Snack (Snickers eller lign)
  • Vandflaske 
  • Hvis solen skinner - Solcreme, Hat/kasket, Solbriller (med snor). 

Udstyr : 

Du skal ikke tænke på at medbringe udstyr, nedestående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af nedenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette.

  • SUP Board (hard board)
  • Paddel
  • Svømmevest

Alt vores udstyr er CE godkendt og næsten helt nyt. Vi har noget der passer stort set alle, du må meget gerne skrive i kommentarfeltet hvilken størrelse du bruger s,m,l,xl,2xl.