SUP kursus – instruktør 1

Kr. 1.995,00

Instruktør kursus i Stand up paddling (SUP) Lær andre at sejle SUP ved at blive instruktør. Dette kursus giver dig kompetencerne til at lære nybegyndere og stå på SUP board.

Har du erfaringen samt lysten til at komme med på SUP instruktør kursus, men datoen passer ikke, så skriv gerne en mail eller ring, så kan vi oprette et hold.Beskrivelse

↓ Information til SUP kursus – instruktør 1 via DKF↓

Program – Lær andre at stå på et SUP board

Dette er et Instruktør 1 kursus i SUP via DKF. Har du erfaring med at stå på et SUP board og er klar til at tage skridtet videre og blive instruktør, så er du havnet det rigtige sted.

Kurset har fokus på at give dig de redskaber, som du skal bruge for at være instruktør samt have ansvaret for en gruppe på vandet. På kurset arbejder vi med undervisnings tekniker og didaktiske overvejelser indenfor formidling af SUP. Vi skal være på vandet og i klasselokalet. På vandet vil der være fokus på, at du kan vise teknikerne rene og med god kvalitet når du skal forvise. I “klasselokalet” vil vi have fokus på de didaktiske overvejelser og sikkerhedsaspekter, som du skal have med dig når du er på som instruktør.

Instruktøren vil løbende vurdere jeres egenskaber som instruktør samt jeres egen færdigheder på SUP boardet.

Dag 1:
Starter på vandet hvor vi gennemgår de fleste teknikker, sådan at vi skaber et fælles grundlag og forståelse for, hvordan de forskellige tekniker udføres – med fokus på forvisnings kvalitet.
Efter frokost gennemgår vi forskellige undervisnings tekniker og redskaber, som du kan bruge, når du skal ud og undervise andre. I vil få til opgave, at planlægge en undervisnings seance, som i skal gennemføre på dag 2.

Dag 2:
Dagen starter i klasselokalet, hvor vi gennemgår forskellige sikkerheds aspekter, som du skal gøre dig overvejelser om, inden du tager nogen med på vandet.
Når vi er færdige i klasselokalet, skal vi på vandet, og her skal i undervise hinanden inden for den kategori, som i har fået tildelt dagen før. Det kunne f.eks. være fremad paddling eller udstyr.

Udstyr

Inkluderet

SUP board

Leash

Padlen

Svømmevest

Våddragt – (3 mm long John. Se model klik her)

Kaffe i klasselokalet

Du skal selv medbringe

Tøj til vejret

Håndklæde

Madpakke / Snacks

Vandflaske

Evt. solcreme, hat, solbriller i snor

Praktisk

Adresse:
Bülows Kaserne
Øster Voldgade 18, 7000 Fredericia

Hvem er kurset beregnet til?
Alle der har erfaring med at stå på SUP board og som gerne vil undervise andre.
Du står sikkert på SUP og kender de basale tekniker.

Du kan læse mere om hvad det indebære at blive uddannet SUP instruktør. klik her

Tøj:
Tøj til vejret, badetøj til at have på under våddragten evt. uldundertøj hvis du skal være helt sikker på at kunne holde varmen.
Til tørdragten skal du bruge langt undertøj m.m. sådan at du kan holde dig varm under dragten.

Mødested:
Kurset bliver afholdt i Fredericia.

Varighed:

Kurset er på 16 timer og vil blive afholdt over 2 dage fra kl. 09:00-17:00.

Udstyr:
Du skal ikke tænke på at medbringe noget udstyr, alt ovenstående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af ovenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette. Alt vores udstyr er CE godkendt. Vi har noget der passer stort set alle, du må meget gerne skrive i kommentarfeltet hvilken størrelse du bruger s, m, l, xl, xxl.

Forudsætninger:

For at kurset afholdes, skal der være et min. på 4. deltagere
Minimum 16 timers SUP erfaring.
Du skal kunne svømme eller medbringe egen redningsvest.
Vandtemperature på under 13 grader kræver, at du selv har en vinterdragt med eller at du lejer en tørdragt.

Parkering:
Gode parkerings muligheder, tæt på isætnings-området.

Faciliteter:
Omklædning og toilet til både drenge og piger.

Billeder fra div. SUP ture/kurser

Læring på SUP kursus

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Selvom vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, er vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Tak for en god intro til kajaklivet . Det var en super oplevelse og dejlig stemning. Vi ses nok igen

Henrik Kjærgaard

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til instruktør kursus i SUP ?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Giv et gavekort til det gode SUP kursus!

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kommentar til ordre

Vælg dato

19-20 August 2023 09:00, Gavekort