Vandretur i Rebild Bakker

Kr. 1.395,00

3 dage | Vandreturen i Rebild Bakker vil byde på: smukke udsigter, kilder, smuk skov og gode historie fortællinger som rækker helt tilbage til 1912 og 2. verdenskrig.
Vi skal vandre ca. 8 – 15 km hver dag.

Der vil maks. være 10 deltagere turen og minimum 5. Det kan være med til at sikre en god gruppe dynamik samt gode Covid–19 forhold.

Ryd

Program

En vandretur i Rebild Bakker vil byde på: høje stigninger, smukke udsigter, kilder, åer, smuk skov og gode historie fortællinger som rækker helt tilbage til 1912 og 2. verdenskrig. Vi skal vandre ca. 8 – 15 km hver dag. Der vil være en turleder med, som vil give jer tips og tricks ift. vandreteknikker, kort & kompas, det perfekte bål, udstyr og pakning af rygsæk m.m. Overnatning sker både på teltpladser og i shelter.

Der vil være lækker mad på bål alle dage, morgen og aften. Fokus på turen vil være på at nyde den dejlige natur, samt lære nye outdoor skills.

Der vil maks. være 10 deltagere turen og minimum 5. Det kan være med til at sikre en god gruppe dynamik samt gode Covid–19 forhold.

Deltagerne skal medbringe personligt udstyr som er toilettaske, tøj, taske, telt, sovepose og liggeunderlag. Mangler du noget udstyr kan Get Outdoor være behjælpelig.

Inkluderet

Fælles udstyr

Mad

Instruktør

Kort

Komplet pakkeliste

Du skal selv medbringe

Tøj til vejret

Soveudstyr

Snacks

Vandflaske

Rygsæk

Praktisk

Adresse:
Rebildvej 29, 9520 Skørping

Målgruppe:
Nybegyndere og begynder

Tøj:
Tøj til vejret – tænk over 3-lags beklædning, hue eller kasket.

Mødested:
Rebild Bakker | National park

Faciliteter:
Ved start er der toilet til både drenge og piger.

Udstyr:
Du skal ikke tænke på at medbringe noget udstyr, alt nedestående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af nedenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette.

Forudsætninger:
Min. alder 14 år – med en voksen

Parkering:
Gode parkerings muligheder ved start.

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, men vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Uden tvivl anbefalingsværdigt – både instruktør, service og udstyr. En fantastisk oplevelse du aldrig vil glemme.

Maja Breson Jensen

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Giv et gavekort til fede oplevelser i naturen

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kommentar til ordre

Vælg dato:

Ingen tilgængelige datoer

Du kunne også være interesseret i...