Skip to main content

Naturen er vores læringsrum

Get Outdoor er funderet i en passion for outdoor-livet og alle de oplevelser, man kan få i naturen. Vi er outdoor-eksperter, der brænder for fællesskaber, motion, læring, udfordringer og udendørs aktiviteter, der springer rammerne og rykker os lidt tættere sammen og lidt udenfor komfortzonen. Se videoen og lær os lidt bedre at kende.

Get Outdoors Vision

Get Outdoors vision er at få flere danskere ud i naturen på en måde, der er sikker både for os og for naturen. Vi ønsker at videregive den passion, nydelse og forhøjet livskvalitet, naturen kan give os og på den måde udfordre os selv, så vi bliver ved med at rykke grænser og udvikle os personligt hele livet. For os er naturen rå, og det, vi elsker allermest ved den, er, at den kan få os til at vende blikket fra vores smartphones og travle hverdag.

Get Outdoors mål

Get Outdoors mål er at få dig til at samarbejde med naturen og give dig gode og mindeværdige oplevelser. Vi ønsker at skabe unikke naturoplevelser med tid til fordybelse. Der skal være plads til refleksion, lange snakke med venner og familie og personlig udvikling. Det gør vi ved at give dig det nødvendige udstyr i hånden og en ordentlig vejledning i disciplinen – indsatsen er til gengæld op til dig.

De bedste naturoplevelser

Vi har nogle af Danmarks bedste instruktører og friluftsvejledere, som er klar til at give dig dit livs naturoplevelse. Vi elsker at bruge tid i naturen, være nysgerrige og finde nye spænende ruter, hvorfor alle vores ture også er testet af på egen krop.

Vi sætter en ære i at skabe de bedste naturoplevelser og hele tiden tænke nye måder at bruge naturen på. Derfor planlægger og arrangerer vi også firmaevents, teambuilding, skoleture, polterabend eller andre former for arrangementer, hvor fokusset er fællesskab, motion og anderledes sjov.

Vil du gerne være en del af Get Outdoor-teamet? Vi leder altid efter dygtige instruktører, der deler passionen for outdoor-oplevelser med os. Er du en af dem? Så send en ansøgning og CV til kontakt@getoutdoor.dk

Her finder du os

Get Outdoor har base i Kanalbyen i Fredericia. Herfra udlejer vi kajakker på daglig basis, og det er herfra, du kan komme ud via kanalen til Danmarks største naturpark, Lillebælt. Få den vildeste naturoplevelse, sejl side om side med store fragtskibe, nyd udsigten til Fyn og få et godt billede på vandet med Lillebæltsbroen i baggrunden.

Vi er vilde med Trekantområdet, fordi det er et område med stor diversitet og har de mest fantastiske rammer for fede naturoplevelser. Her er storslåede skove, vidunderlige strande, dybe søer og smukke heder. Men vi bevæger os også uden for landets grænser for at søge nye udfordringer og opleve et varieret landskab.

Mød ejer og stifter af Get Outdoor, Sune Østergaard.

Ejer og stifter af Get Outdoor er Sune Østergaard. En livsnyder og outdoor-ekspert, der altid har elsket livet i naturen og de mange muligheder, den tilbyder. Lige siden han var barn, hvor han også var en dedikeret spejder, har han bygget huler med vennerne og brugt naturen til ro, fordybelse, afslapning og motion i en hverdag, hvor alting går stærkt og hvor mere og mere af livet leves online.

Naturen som håndværk

Sune har altid været god med sine hænder. Derfor uddannede han sig til tømrer, men erfarede hurtigt, at han længtes efter at komme væk og møde nye udfordringer. Han rykkede teltpælene op og rejste et år til Australien, hvor han bl.a. fik job på en fårefarm.

Og det var her på farmen, at Sune fik øjnene op for, hvad naturen kunne give af overskud, ro og fordybelse – og siden da er interessen for naturen kun blevet større. Sune startede i hæren, og Australien blev byttet ud med Holstebro Kaserne, hvor han boede i otte år. I løbet af de otte år blev han bl.a. udsendt til Afghanistan, som var en god oplevelse for ham, hvor han oparbejdede kompetencer indenfor lederskab og undervisning og lærte meget om mennesker, kulturforskelle og overlevelse. Det styrkede ham som person og åbnede hans øjne for verdenen.

Med rygsækken fuld af gode oplevelser og minder søgte Sune ind på Friluftvejlederuddannelsen, da han stoppede i hæren. Naturen havde virkelig fået grebet om ham, og han fandt hurtig sin motivation og vision for sit virke. Det skulle handle om at være aktiv i alle discipliner – i højden, i vandet eller med begge fødder solidt plantet i jorden – men vigtigst af alt skulle det handle om at få lysten og glæden ved at komme ud. Derfor blev navnet Get Outdoor.

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.