Prøv stand up paddle (SUP)- Begynder

Kr. 499,00

Tag SUP-boardet under armen og sus afsted fra Trelde Næs ud i det smukke Naturpark Lillebælt. Lær teknikken bag at stå på et SUP-board og se Treldes smukke skrænter fra vandsiden. Oplevelsen er en kombination af tur og kursus.

Prisen er uden udstyr: SUP board, våddragt, vest, paddel, leash.
Udstyr kan nemt vælges til.

Nye datoer for 2023 kommer snart!

Udstyrspakke
Beskrivelse

Program for intro til SUP

SUP – Stand Up paddle tur/kursus som alle kan være med på. Turen varer ca. 3 timer alt efter hvor mange deltagere, som er med. På turen vil der være fokus på at give dig en fantastisk oplevelse på et SUP board. Vi vil SUP surf ud fra Trelde Næs Naturcenter og direkte ud i Naturpark Lillebælthvor der vil være mulighed for at se både hvaler & sæler.

Du vil lære at komme op og stå på boardet, samt styre det til siderne, sådan at du er klar til dit næste SUP eventyr.

Bonus info: Trelde Næs er kåret som en af Danmarks naturkanoner.

Praktisk

Turen er beregnet til:
Alle der gerne vil prøve Stand Up Paddle (SUP).

Tøj:
Tøj til vejret, badetøj til at have på under våddragten evt. ski undertøj hvis du skal være helt sikker på at kunne holde varmen. Hvis vejret er godt, kan der også roes i badetøj.

Mødested:
Naturcenteret Trelde Næs – kom gerne i god tid.

Faciliteter:
Omklædning og toilet til både drenge og piger.

Udstyr:
Du skal ikke tænke på at medbringe udstyr, nedenstående udstyr vil blive stillet til din rådighed. Har du selv noget af nedenstående, så skal du være velkommen til at medbringe dette.

Forudsætninger:
Min. alder 14 år – med en voksen.

Parkering:
Gode parkerings muligheder, tæt på isætnings-området.

Inkluderet i udstyrspakke

SUP Board
Våddragt
Svømmevest
Paddel
Leash

Du skal selv medbringe

Tøj til vejret

Håndklæde

Madpakke / Snacks

Vandflaske

Evt. solcreme, hat, solbriller

Læring

Fyld rygsækken med læring og viden. Når du er på tur med Get Outdoor, vil der altid være en uddannet friluftsekspert, der møder dig på dit niveau. Undervisningen er i øjenhøjde, og der er garanti for fede oplevelser, der rykker og udfordrer dig.

Oplevelser

Vi skaber unikke outdoor-eventyr til lands, til vands og i højden. Vores fornemste opgave er at give dig en på opleveren med succesfulde ture i naturskønne områder, og programmerne er lagt derefter. Det er oplevelser, du aldrig glemmer.

Sjov

Læring og latter går hånd i hånd. På vores hold er der plads til sjov. Udover motionen er det nemlig et sted for afkobling. Vi tager rollen som friluftsekspert seriøst, men vi uformelle i undervisningen. For når alt kommer til alt, har vi kun det sjov, vi selv laver.

Uden tvivl anbefalingsværdigt – både instruktør, service og udstyr. En fantastisk oplevelse du aldrig vil glemme.

Maja Breson Jensen

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til SUP for begynder?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Giv et gavekort til denne SUP tur

Hvis du gerne vil bestille en tur som et gavekort, skal du bare skrive “gavekort” i notatfeltet på betalingssiden og et navn på modtageren. Vi laver et gavekort på en tur med navn og en forklaring på hvordan det indløses, og sender til din mail. Du kan også købe et beløb-gavekort f.eks. 300 kr eller 500 kr. Du finder gavekortet nederst på siden under “gavekort” eller lige her.
Læs mere om gavekort

Kommentar til ordre

Vælg dato og tidspunkt:

21. maj 2022 09:00, 12. juni 2022 09:00, 4. juli 2022 09:00, 12. juli 2022 13:00, 21. juli 2022 13:00, 25. juli 2022 13:00, 13. august 2022 13:00, 17. september 2022 09:00, 16. oktober 2022 09:00, Gavekort

Du kunne også være interesseret i...