Skip to main content

Se alle vores outdoor aktiviteter

Hop i kajakken, se verden fra vandsiden. Kom rundt i skoven, følg de dybe spor. Ta' med på eventyrlige vandreture i højt og lavt, kom helt tæt på naturen. Se alle vores outdoor aktiviteter herunder.

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Overnat i naturen og få den vildeste outdoor-oplevelse

Vi brænder for vandreture, kajaksejlads og mountainbike-ruter, der motiverer og rykker grænser. Derfor arrangerer vi udflugter, hvor vi kommer hele vejen rundt om outdoor-livet. Når vi er færdige med vores aktivitet – uanset om det er i højden, i vandet eller på jorden – slår vi lejr og laver mad på bål, inden vi lægger os til at sove og lader op til næstedagens udfordringer.

Tid til fordybelse, tid til meditation

Naturen har til alle tider været et sted til fordybelse, meditation og opladning, og den danner de perfekte rammer til at skabe relationer, blive inspireret og få en dybere forbindelse til naturen. En udflugt er en outdoor-tur over flere dage. Transportmidlet kan være tohjulet eller flydende – eller det kan være en vandretur. Her på siden kan du finde inspiration til din næste udflugt.

Hvem kan tage på udflugt?

Vi tilbyder forskellige udflugter med forskellige sværhedsgrader, og der er helt sikkert også en udflugt for dig. Vi sætter en stor ære i at guide og vejlede dig, så du får en fantastisk naturoplevelse sammen med venner eller familie. Dét, der kendetegner Get Outdoors udflugter, er godt sammenhold og uforglemmelige naturoplevelser og minder – lige til at tage med og gemme.

Hvorfor tage en udflugt og ikke en dagstur?

Du skal tage en udflugt i stedet for en dagstur, fordi du vil have hele outdoor-oplevelsen fra ende til anden, og fordi du elsker bålstemning og at sove i telt, hvor du kan høre vindens rusken. En udflugt med Get Outdoor er en unik naturoplevelse med tid til fællesskab, nærvær, dybe samtaler og at nyde omgivelserne og landskaberne. Der er ingenting, du skal nå. Du skal blot tage det hele ind og bevæge dig fremad.