Skip to main content

Den fedeste oplevelse fra vandsiden i kajak (havkajak, turkajak, sit on top kajak)

Hop i en kajak, se verden fra vandsiden og få en fantastisk naturoplevelse. Nyd følelsen af at flyde igennem vandet, mens du lærer at mestre bevægelser og udfordringer i havkajakken.

Tak for en vildt fed oplevelse. Det var muligvis min første tur i havkajak, men absolut ikke den sidste

Maria Haastrup Lund

Tag på kajaktur i Trekantområdet og få en sjov og anderledes oplevelse

Havkajak er populært og en af de hurtigst voksende sportsgrene på vandet – og vi forstår udmærket hvorfor. En tur i kajak er nemlig en både sjov og særlig oplevelse, hvor de fleste kan være med uanset niveau. Det handler om at lære kajakken at kende, fornemme bevægelserne, blive sikker på vand og ikke mindst vælge en rute, der passer til dig.

Kom godt i gang med kajak-eventyret

Vores kajakture er egnet til folk i alle aldre og niveauer – så længe du har lyst til at være aktiv, lære nyt, nyder at ro rundt i fantastiske omgivelser og selvfølgelig kan lide vand – så er du allerede rigtig godt på vej. Faktisk er kajaksejlads en af de discipliner på vand, flest mennesker hurtigst lærer at mestre. Hos Get Outdoor tilbyder vi både kajakture og kajakkurser for begyndere i Trekantområdet med udgangspunkt i Naturpark Lillebælt. Alle vores friluftseksperter og instruktører er certificerede.

Havkajak – IPP1 & IPP2 – for begyndere

Hos Get Outdoor udbyder vi to faste kajakkurser. IPP1-kursus er et introkursus til dig, der ønsker at få et grundlæggende kendskab til havkajakken. Kurset giver dig værktøjer og øvelser til at styre siderne og ro fremad. Kurset varer fire timer, og du kan tilkøbe et officielt certifikat efterfølgende som bevis på din kunnen. På IPP1 roes der under rolige og beskyttede forhold, så der er tid og grobund til at lære at håndtere kajakken ordentligt.

Et IPP2-kursus lærer dig at ro sikkert og ansvarligt på vandet, og det er her, du virkelig får greb på kajaksejladsen. Du lærer at kontrollere og manøvrere kajakken og forstår efterfølgende årsag og effekt for bevægelserne og rotagene. Efter et IPP2-kursus kan du ro en tur på egen hånd eller som en del af en gruppe.

Det er ikke nødvendigt at have gennemført IPP1 for at gå videre til IPP2.

De flotteste ruter i kajak ved Fredericia og i Danmarks største Naturpark

Vi elsker Trekantområdet og dets lange og smukke kyststrækning, og det er også i det område, vi bevæger os, når vi lægger kajakruter og afholder kajakkurser. Der er garanti for smukke omgivelser, et vidunderligt og varieret landskab set fra vandet, afkobling fra hverdagen og aktivitet og sjov ud over det sædvanlige.

Udlejning af havkajakker og sit on top kajakker i Trekantområdet

Vi udlejer også vores kajakker. Du kan både leje kajakkerne en time, hvis du har brug for at komme ud at røre dig lidt på vandet uden alt besværet, men kan også leje dem en hel dag, hvis du vil på en længere tur. Er du allerede en ferm kajak-bruger, kan du tage en skøn tur på havet, og er du begynder kan du starte din tur i Kanalbyen i Fredericia, tæt på udlejningsstedet.

Kajak og fællesskab

Hop i kajakken, ro løs og mød en masse nye mennesker, der også interesserer sig for vandsport, udeliv og outdoor-oplevelser på vores hold. Holdene er åbne for alle, og der er garanti for god stemning. Kajaksejlads kan være en solosport, men på vores hold er det lig med sammenhold, grin og nærvær – og vi glæder os til at få dig med.

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.