Skip to main content

Fart, dybe spor og fantastiske naturoplevelser på MTB

Kom rundt i skoven, følg de dybe spor, sæt gang i op- og nedstigningerne og få en anderledes naturoplevelse. Vi tilbyder guidede mountainbiketure og -kurser i Trekantområdet.

Jeg har været med Sune rundt i Hannerup’s smukke spor, på Mountain bike. Det var min første gang, og helt sikkert ikke den sidste! Mega professionelt og skide skægt.

Lotte Sandberg Silalahi

Oplev den fantastiske natur på to hjul i Trekantområdet

Bliv fortrolig med cyklen og teknikken, og se landskabet passere forbi, når du sikkert ræser afsted. En mountainbiketur er for dig, der ønsker en naturoplevelse lidt udover det sædvanlige. Det er den perfekte kombination af smukke landskaber, udfordrende stigninger og hyggeligt samvær med gruppen. Bliv udfordret på MTB-teknikker og få tips og tricks, der gør dig endnu bedre på cyklen, så du er rustet til selv at tage på tur.

Kom rundt om hele cyklen på et MTB-kursus

Flere og flere danskere har fået øjnene op for mountainbiken som motionsredskab, fordi mountainbiken kan noget mere og noget andet. Udover at få motion får du nemlig også fede naturoplevelser, hvor du ser skoven på en helt ny måde og med en helt anden fart, end du måske er vant til, og så er det en sport, hvor der hersker et særligt fællesskab omkring.

Vores mountainbikekurser og -ture er for alle og kræver ikke store forkundskaber. Vi er engagerede outdoor-eksperter med et godt kendskab til de områder, vi cykler i, og vi forbereder jer på turens udfordringer, inden I suser afsted.

Vores kurser er planlagt som en veksling mellem teori og praksis, og den vil byde på tekniske tips og tricks til turen, gearskift og råd til op- og nedstigninger med rig mulighed for at få det afprøvet efterfølgende. Et MTB-kursus giver dig et godt indblik i, hvilke udfordringer du møder, hvis du for alvor kaster dig over mountainbiken som træningsredskab. Det gennemgåede tema vil selvfølgelig være at få en god og sjov oplevelse i naturen. En perfekt forsmag på sporten, hvis du er ny i MTB-gamet.

Læring og socialt samvær

Instruktørerne hos Get Outdoor er passionerede friluftseksperter med et bredt kendskab til de naturskønne områder omkring Fredericia og resten af Trekantområdet. På vores kurser er der garanti for læring og for at blive udfordret, ligesom der er rig mulighed for at rykke grænser.

Vi tilbyder planlagte MTB-ture og -kurser i grupper. Meld jer på som familie, par eller klub og mød andre natur- og MTB-interesserede. Er I en større gruppe, der gerne vil afsted, laver vi også gerne en tilpasset tur til jer, der matcher jeres niveau og ønsker.

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.