Arrangementer hvor alle kan være med

Vi kan garantere jer en dag med masser af outdoor oplevelser, vi hjælper jer med at skabe en helt uforglemmelig dag eller dage. Vi kan hjælpe med polterabend, polterabend aktiviteter, skovmandsdyst, ryste sammen tur, pigetur, herretur, gruppe ture og meget mere – eller mangler i et sted at afholde den næste påskefrokost, eller julefrokost så har vi faciliteterne.

Kontakt Get Outdoor

Polterabend

Jyllands højeste klatrevæg, kajakrul, kajakpolo eller highrope-klatring og flere polterabend aktiviteter

Tag på polterabend med os og bliv sikker på at denne dag bliver lige så uforglemmelig, som brylluppet.

Se Polterabend aktiviteter klik her

Gruppeture

Mandetur, pigetur eller en gruppetur, kom hinanden mere ved ude i naturen og sikre jer at få en oplevelse I sent vil glemme.

Vi har bålplads, vi har shelters og vi har meget mere at byde på. Mountainbiketracks, træklatring eller et vildmarksbad. Skal I sikre jer at I får en oplevelse i sent vil glemme, så kontakt os og få en outdoor oplevelse i sent vil glemme.

Familie

Slip de vante rammer og kom ud i naturen med hele familien.

Skal fællesskabet være i fokus og vil du være sikker på at hele familien kan deltage i forskellige aktiviteter. Så tag med os. En vandretur, med gode tips og tricks, eller en længere tur i Naturpark Lillebælt, noget træklatring, en kajaktur, eller bliv introduceret til lejrlivet, gør jer klar med os denne gang, så i næste gang har flere fif i ærmet til at planlægge jeres egen tur næste gang.

Tuevej 16

Mangler I et sted at arrangere en større begivenhed, så har vi lokaliteten.

Skal I have afholdt et arrangement efter jeres behov, vi har faciliteterne til at kunne gøre det. Ved Tuevej 16, har vi et stort landområde. Ønsker i et outdoor bryllup, eller at afholde den næste påskefrokost, så har vi pladsen til at kunne afholde det både indendørs og udendørs.

Kontaktformular

Klik på et ikon på kortet og se hvad vi tilbyder tæt på dig

Minder der varer ved