Skip to main content

Er du klar til Stand Up Paddle? Få den sjoveste dag på vandet på et SUP-board

Tag en tur på vandet med stand up paddle (SUP-board) og få vind i håret og rørt musklerne. SUP er en sjov og anderledes vandsport, alle kan være med på. Spejd mod kystlinjen og flyd afsted.

Uden tvivl anbefalingsværdigt – både instruktør, service og udstyr. En fantastisk oplevelse du aldrig vil glemme.

Maja Breson Jensen

De fedeste SUP-ture i Fredericia og omegn

Stand Up Paddle er en skøn måde at opleve naturen på og samtidig få en ægte surf-feeling. Det er måske den hurtigst voksende vandsport på verdensplan, og måske er det, fordi den er let at gå til og samtidig oplagt og sjov at dyrke sammen med venner, kolleger eller familie. Det kræver ingen forudsætninger for at få noget ud af et SUP-kursus hos os.

Lær SUP-teknikken, så du kan selv kan “Stand up Paddle” afsted

Du behøver ikke være den store haj til vandsport for at følge med på SUP. Vi sørger for at give en grundig instruktion og introduktion til boardet på vores kurser. På den måde får du en god og tryg opstart med den nødvendige viden, som du efterfølgende kan bruge til selv at tage af sted på ture.

Stand up Paddle (SUP) er en sjov og anderledes motionsform med udfordrende elementer. Du skal bruge hele kroppen til at stå oprejst, og alle musklerne kommer i spil, for at du kan holde balancen. Med et SUP-kursus får du en tydelig instruktion i at bruge boardet og tage gode styretag, så du hurtigt selv får kontrol og får mest muligt ud af undervisningen. Vi kommer både til at tale om padle-teknikker og styring af boardet, som forberedelse til at du selv kan tage på tur.

SUP er en sjov og fleksibel sport, fordi den både kan dyrkes på havet eller i søer og åer. Den kræver ikke store bølger ligesom fx surfing, ligesom den ikke kræver det helt store udstyr, hvor du skal ud at investere stort for at komme godt i gang.

Gruppeture på SUP-board

Vi arrangerer SUP-kurser og -ture i grupper i Fredericia og omegn. Udover at være en sjov vandsport, er det også en fantastisk social aktivitet. Tag afsted som familie eller par, og mød nye mennesker, som ligesom jer er interesserede i fede naturoplevelser.

SUP er også ideel til større gruppeture og firmature, hvor der skal være fokus på motion, sammenhold og aktivitet. Derfor arrangerer vi også tilpassede ture i Fredericia og omegn, hvor I kan få et sjovt og udfordrende afbræk i hverdagen. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for en tilpasset Stand up paddle tur. Du kan også læse mere om Stand Up Paddle hos Friluftsrådet.

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.