Skip to main content

Tag på eventyr til fods og få et bid af Nordens smukke natur

Her i Norden er vi beriget med fantastiske skove, smukke fjelde og både små og store bjergtoppe. Tag med på eventyrlige vandreture i højt og lavt, kom helt tæt på naturen.

Uden tvivl anbefalingsværdigt – både instruktør, service og udstyr. En fantastisk oplevelse du aldrig vil glemme.

Maja Breson Jensen

De smukkeste naturoplevelse på gåben i Skandinavien

Den bedste måde at opleve naturen er på gåben, hvor du kan stoppe op, holde pause og tage oplevelsen helt ind, inden du bevæger dig videre Og det bedste er, at du ikke behøver rejse langt for at finde bjergtagende naturområder. Vandring er ikke kun en forårs- og sommer-aktivitet. Hos Get Outdoor vandrer vi i al slags vejr hele året rundt. Vi arrangerer ture, hvor de fleste kan være med uanset alder og fysisk form, og vandreruterne er lagt ud fra egne oplevelser og erfaringer med outdoor-livet igennem mange år.

Byt poolen ud med en vandreferie

Vandreferier og vandreture er blevet populære, og vi ser oftere og oftere, at swimmingpoolen og badeferien byttes ud med en mere aktiv ferie – og vi forstår godt hvorfor. Hos Get Outdoor brænder vi for udelivet og naturoplevelser, der rykker dig og giver dig tid til at lære disciplinen samtidig med, at der er tid til ro og fordybelse, så du kan koble af og lade op til hverdagens stress og jag.

Kan man vandre hele året rundt?

Vi tilbyder vandreture hele året rundt. Her på siden finder du både planlagte vandreture, men vi er også leveringsdygtige i tilpassede ture og ruter, hvis I er en gruppe, der gerne vil afsted sammen. Vi planlægger både lette og mere tekniske vandreruter, hvor der er god mulighed for at få vandringens mange fede aspekter og oplevelser under huden.

Hvorfor tage på vandretur eller vandreferie?

En vandretur er en perfekt måde at kombinere motion og ferie. Ruterne byder på de flotteste omgivelser, hvor der er tid og plads til fordybelse og meditation. Det er afbrækket, der giver dig energi til hverdagen. Samtidig er en god vandretur også en oplagt mulighed for dybe samtaler, nærvær og i det hele taget at være sammen med venner og familie på en ny måde.

Når du tager på vandreture med os, tager du afsted med en professionel og erfaren turleder og friluftsekspert og en gruppe af andre interesserede og passionerede vandrere ligesom dig. Vores erfaringer kommer fra mange års interesse og passion for de områder, vi selv rejser og vandrer i, og vores mission er at udbrede kendskabet til de skønneste naturoplevelser i fællesskab med jer.

Kontakt Get Outdoor

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv, ring eller send en brevdue. Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.